Vejle vs Nordsjælland

Vejle vs NordsjællandVejleNordsjælland

⚽ 2023-10-01 – Superliga

 

Vejle vs Nordsjælland kampsniktitt

Kampen mellom Vejle og Nordsjælland spilles 2023-10-01. Denne Superliga-kampen starter 12:00 GMT. Hjemmelaget ledet av manager I. Prelec har 3 seire på de siste 5 kamper, mens Nordsjælland har 2 seier på de siste 5.

Når det gjelder tidligere H2H-data mellom Vejle og Nordsjælland, har Vejle 1 seire hjemme mens Nordsjælland har 0 seire borte.

Scoringer kan forventes fra et par spillere fra hvert lag, med et gjennomsnitt på mer enn 0,8 mål per kamp. Nedenfor følger en liste over spillere å være oppmerksomme på:

  • for Vejle: n/a
  • for Nordsjælland: E. Nuamah(1.25 goals/match);

Vejle vs Nordsjælland H2H-resultater

I tabellen nedenfor kan du se resultatene for de forrige 4 kampene mellom Vejle og Nordsjælland:

Dato Resultat
2022-05-15 Nordsjælland 2 – 1 Vejle
2022-04-18 Vejle 0 – 0 Nordsjælland
2021-10-22 Vejle 2 – 0 Nordsjælland
2021-08-23 Nordsjælland 3 – 1 Vejle

Hvis du er interessert i mer H2H-data og ligastatistikk for hvert enkelt lag anbefaler vi at du besøker H2H-siden for Vejle – Nordsjælland.

Vejle vs Nordsjælland Fotballtips

Ved bruk av H2H-tabellen ovenfor og ved å sjekke formen for hvert enkelt lag de siste 5 kampene, kan vi beregne et sannsynlig sluttresultat for denne kampen.

Vejle vs Nordsjælland Spilltips

Våre oddstips for Superliga-kampen Vejle - Nordsjælland den 2023-10-01 er basert på den nyeste formkurven for hvert lag og H2H-data. Klikk på knappen Vis Spilltips for å vise oddstipsene våre.

Vejle vs Nordsjælland Spilltips

Våre oddstips for Superliga-kampen Vejle - Nordsjælland den 2023-10-01 er basert på den nyeste formkurven for hvert lag og H2H-data. Klikk på knappen Vis Spilltips for å vise oddstipsene våre.

Gjør din egen matchanalyse basert på tilgjengelig statistikk før du bestemmer deg for resultatet du vil satse på. Det er alltid best å sjekke dataene på egenhånd og ta informerte beslutninger, med statistikk levert av SoccerStats247.com.

Hvor bør du tippe på Vejle vs Nordsjælland?

Hvis du leter etter et pålitelig nettsted å satse på en kamp mellom Vejle og Nordsjælland, anbefaler vi at du sjekker følgende alternativer:

Alle disse operatørene har fått gode omtaler fra brukerne, de har en velkomstbonus ved registrering, har forskjellige spillalternativer for sport som fotball, tennis, basketball og 20+ andre idretter. Spill ansvarlig. 18+. Bonusvilkår og -betingelser gjelder, kun tilgjengelig for nye spillere.

Hva er dine kommentarer og spådommer for kampen mellom Vejle vs Nordsjælland?

Publisert i Superliga Merket med: ,