Vejle vs Hvidovre

Vejle vs HvidovreVejleHvidovre

⚽ 2023-10-08 – Superliga

 

Vejle vs Hvidovre kampsniktitt

Kampen mellom Vejle og Hvidovre spilles 2023-10-08. Denne Superliga-kampen starter 12:00 GMT. Hjemmelaget ledet av manager I. Prelec har 2 seire på de siste 5 kamper, mens Hvidovre har 2 seier på de siste 5.

Når det gjelder tidligere H2H-data mellom Vejle og Hvidovre, har Vejle 1 seire hjemme mens Hvidovre har 0 seire borte.

Scoringer kan forventes fra et par spillere fra hvert lag, med et gjennomsnitt på mer enn 0,8 mål per kamp. Nedenfor følger en liste over spillere å være oppmerksomme på:

  • for Vejle: n/a
  • for Hvidovre: n/a

Vejle vs Hvidovre H2H-resultater

I tabellen nedenfor kan du se resultatene for de forrige 4 kampene mellom Vejle og Hvidovre:

Dato Resultat
2023-05-05 Hvidovre 0 – 1 Vejle
2022-10-22 Vejle 3 – 1 Hvidovre
2022-09-30 Hvidovre 1 – 1 Vejle
2020-12-15 Hvidovre 2 – 3 Vejle

Hvis du er interessert i mer H2H-data og ligastatistikk for hvert enkelt lag anbefaler vi at du besøker H2H-siden for Vejle – Hvidovre.

Vejle vs Hvidovre Fotballtips

Ved bruk av H2H-tabellen ovenfor og ved å sjekke formen for hvert enkelt lag de siste 5 kampene, kan vi beregne et sannsynlig sluttresultat for denne kampen.

Vejle vs Hvidovre Spilltips

Våre oddstips for Superliga-kampen Vejle - Hvidovre den 2023-10-08 er basert på den nyeste formkurven for hvert lag og H2H-data. Klikk på knappen Vis Spilltips for å vise oddstipsene våre.

Vejle vs Hvidovre Spilltips

Våre oddstips for Superliga-kampen Vejle - Hvidovre den 2023-10-08 er basert på den nyeste formkurven for hvert lag og H2H-data. Klikk på knappen Vis Spilltips for å vise oddstipsene våre.

Gjør din egen matchanalyse basert på tilgjengelig statistikk før du bestemmer deg for resultatet du vil satse på. Det er alltid best å sjekke dataene på egenhånd og ta informerte beslutninger, med statistikk levert av SoccerStats247.com.

Hvor bør du tippe på Vejle vs Hvidovre?

Hvis du leter etter et pålitelig nettsted å satse på en kamp mellom Vejle og Hvidovre, anbefaler vi at du sjekker følgende alternativer:

Alle disse operatørene har fått gode omtaler fra brukerne, de har en velkomstbonus ved registrering, har forskjellige spillalternativer for sport som fotball, tennis, basketball og 20+ andre idretter. Spill ansvarlig. 18+. Bonusvilkår og -betingelser gjelder, kun tilgjengelig for nye spillere.

Hva er dine kommentarer og spådommer for kampen mellom Vejle vs Hvidovre?

Publisert i Superliga Merket med: ,