Vejle vs Brøndby

Vejle vs BrøndbyVejleBrøndby

⚽ 2023-08-28 – Superliga

 

Vejle vs Brøndby kampsniktitt

Kampen mellom Vejle og Brøndby spilles 2023-08-28. Denne Superliga-kampen starter 17:00 GMT. Hjemmelaget ledet av manager I. Prelec har 0 seire på de siste 5 kamper, mens Brøndby har 3 seier på de siste 5.

Når det gjelder tidligere H2H-data mellom Vejle og Brøndby, har Vejle 0 seire hjemme mens Brøndby har 1 seire borte.

Scoringer kan forventes fra et par spillere fra hvert lag, med et gjennomsnitt på mer enn 0,8 mål per kamp. Nedenfor følger en liste over spillere å være oppmerksomme på:

  • for Vejle: n/a
  • for Brøndby: N. Vallys(1 goals/match);H. Evjen(1 goals/match);

Vejle vs Brøndby H2H-resultater

I tabellen nedenfor kan du se resultatene for de forrige 4 kampene mellom Vejle og Brøndby:

Dato Resultat
2021-10-17 Brøndby 3 – 2 Vejle
2021-08-01 Vejle 2 – 2 Brøndby
2021-02-21 Brøndby 2 – 1 Vejle
2018-12-09 Vejle 1 – 2 Brøndby

Hvis du er interessert i mer H2H-data og ligastatistikk for hvert enkelt lag anbefaler vi at du besøker H2H-siden for Vejle – Brøndby.

Vejle vs Brøndby Fotballtips

Ved bruk av H2H-tabellen ovenfor og ved å sjekke formen for hvert enkelt lag de siste 5 kampene, kan vi beregne et sannsynlig sluttresultat for denne kampen.

Vejle vs Brøndby Spilltips

Våre oddstips for Superliga-kampen Vejle - Brøndby den 2023-08-28 er basert på den nyeste formkurven for hvert lag og H2H-data. Klikk på knappen Vis Spilltips for å vise oddstipsene våre.

Vejle vs Brøndby Spilltips

Våre oddstips for Superliga-kampen Vejle - Brøndby den 2023-08-28 er basert på den nyeste formkurven for hvert lag og H2H-data. Klikk på knappen Vis Spilltips for å vise oddstipsene våre.

Gjør din egen matchanalyse basert på tilgjengelig statistikk før du bestemmer deg for resultatet du vil satse på. Det er alltid best å sjekke dataene på egenhånd og ta informerte beslutninger, med statistikk levert av SoccerStats247.com.

Hvor bør du tippe på Vejle vs Brøndby?

Hvis du leter etter et pålitelig nettsted å satse på en kamp mellom Vejle og Brøndby, anbefaler vi at du sjekker følgende alternativer:

unibet www.unibet.com - -
comeon www.comeon.com mobilbet www.mobilbet.com

Alle disse operatørene har fått gode omtaler fra brukerne, de har en velkomstbonus ved registrering, har forskjellige spillalternativer for sport som fotball, tennis, basketball og 20+ andre idretter. Spill ansvarlig. 18+. Bonusvilkår og -betingelser gjelder, kun tilgjengelig for nye spillere.

Hva er dine kommentarer og spådommer for kampen mellom Vejle vs Brøndby?

Publisert i Superliga Merket med: ,