Värnamo vs Sirius

Värnamo vs SiriusVärnamoSirius

⚽ 2023-09-25 – Allsvenskan

 

Värnamo vs Sirius kampsniktitt

Kampen mellom Värnamo og Sirius spilles 2023-09-25. Denne Allsvenskan-kampen starter 17:00 GMT. Hjemmelaget ledet av manager K. Hellberg har 4 seire på de siste 5 kamper, mens Sirius har 2 seier på de siste 5.

Når det gjelder tidligere H2H-data mellom Värnamo og Sirius, har Värnamo 0 seire hjemme mens Sirius har 0 seire borte.

Scoringer kan forventes fra et par spillere fra hvert lag, med et gjennomsnitt på mer enn 0,8 mål per kamp. Nedenfor følger en liste over spillere å være oppmerksomme på:

  • for Värnamo: n/a
  • for Sirius: n/a

Värnamo vs Sirius H2H-resultater

I tabellen nedenfor kan du se resultatene for de forrige 4 kampene mellom Värnamo og Sirius:

Dato Resultat
2023-06-04 Sirius 2 – 0 Värnamo
2022-09-10 Sirius 2 – 3 Värnamo
2022-04-11 Värnamo 0 – 0 Sirius
2016-09-16 Sirius 2 – 0 Värnamo

Hvis du er interessert i mer H2H-data og ligastatistikk for hvert enkelt lag anbefaler vi at du besøker H2H-siden for Värnamo – Sirius.

Värnamo vs Sirius Fotballtips

Ved bruk av H2H-tabellen ovenfor og ved å sjekke formen for hvert enkelt lag de siste 5 kampene, kan vi beregne et sannsynlig sluttresultat for denne kampen.

Värnamo vs Sirius Spilltips

Våre oddstips for Allsvenskan-kampen Värnamo - Sirius den 2023-09-25 er basert på den nyeste formkurven for hvert lag og H2H-data. Klikk på knappen Vis Spilltips for å vise oddstipsene våre.

Värnamo vs Sirius Spilltips

Våre oddstips for Allsvenskan-kampen Värnamo - Sirius den 2023-09-25 er basert på den nyeste formkurven for hvert lag og H2H-data. Klikk på knappen Vis Spilltips for å vise oddstipsene våre.

Gjør din egen matchanalyse basert på tilgjengelig statistikk før du bestemmer deg for resultatet du vil satse på. Det er alltid best å sjekke dataene på egenhånd og ta informerte beslutninger, med statistikk levert av SoccerStats247.com.

Hvor bør du tippe på Värnamo vs Sirius?

Hvis du leter etter et pålitelig nettsted å satse på en kamp mellom Värnamo og Sirius, anbefaler vi at du sjekker følgende alternativer:

Alle disse operatørene har fått gode omtaler fra brukerne, de har en velkomstbonus ved registrering, har forskjellige spillalternativer for sport som fotball, tennis, basketball og 20+ andre idretter. Spill ansvarlig. 18+. Bonusvilkår og -betingelser gjelder, kun tilgjengelig for nye spillere.

Hva er dine kommentarer og spådommer for kampen mellom Värnamo vs Sirius?

Publisert i Allsvenskan Merket med: ,