Värnamo vs Hammarby

Värnamo vs HammarbyVärnamoHammarby

⚽ 2023-11-04 – Allsvenskan

 

Värnamo vs Hammarby kampsniktitt

Kampen mellom Värnamo og Hammarby spilles 2023-11-04. Denne Allsvenskan-kampen starter 14:00 GMT. Hjemmelaget ledet av manager K. Hellberg har 4 seire på de siste 5 kamper, mens Hammarby har 1 seier på de siste 5.

Når det gjelder tidligere H2H-data mellom Värnamo og Hammarby, har Värnamo 1 seire hjemme mens Hammarby har 1 seire borte.

Scoringer kan forventes fra et par spillere fra hvert lag, med et gjennomsnitt på mer enn 0,8 mål per kamp. Nedenfor følger en liste over spillere å være oppmerksomme på:

  • for Värnamo: n/a
  • for Hammarby: n/a

Värnamo vs Hammarby H2H-resultater

I tabellen nedenfor kan du se resultatene for de forrige 4 kampene mellom Värnamo og Hammarby:

Dato Resultat
2023-05-29 Hammarby 0 – 2 Värnamo
2022-07-31 Hammarby 1 – 2 Värnamo
2022-05-29 Värnamo 1 – 0 Hammarby
2014-08-31 Värnamo 0 – 2 Hammarby

Hvis du er interessert i mer H2H-data og ligastatistikk for hvert enkelt lag anbefaler vi at du besøker H2H-siden for Värnamo – Hammarby.

Värnamo vs Hammarby Fotballtips

Ved bruk av H2H-tabellen ovenfor og ved å sjekke formen for hvert enkelt lag de siste 5 kampene, kan vi beregne et sannsynlig sluttresultat for denne kampen.

Värnamo vs Hammarby Spilltips

Våre oddstips for Allsvenskan-kampen Värnamo - Hammarby den 2023-11-04 er basert på den nyeste formkurven for hvert lag og H2H-data. Klikk på knappen Vis Spilltips for å vise oddstipsene våre.

Värnamo vs Hammarby Spilltips

Våre oddstips for Allsvenskan-kampen Värnamo - Hammarby den 2023-11-04 er basert på den nyeste formkurven for hvert lag og H2H-data. Klikk på knappen Vis Spilltips for å vise oddstipsene våre.

Gjør din egen matchanalyse basert på tilgjengelig statistikk før du bestemmer deg for resultatet du vil satse på. Det er alltid best å sjekke dataene på egenhånd og ta informerte beslutninger, med statistikk levert av SoccerStats247.com.

Hvor bør du tippe på Värnamo vs Hammarby?

Hvis du leter etter et pålitelig nettsted å satse på en kamp mellom Värnamo og Hammarby, anbefaler vi at du sjekker følgende alternativer:

Alle disse operatørene har fått gode omtaler fra brukerne, de har en velkomstbonus ved registrering, har forskjellige spillalternativer for sport som fotball, tennis, basketball og 20+ andre idretter. Spill ansvarlig. 18+. Bonusvilkår og -betingelser gjelder, kun tilgjengelig for nye spillere.

Hva er dine kommentarer og spådommer for kampen mellom Värnamo vs Hammarby?

Publisert i Allsvenskan Merket med: ,