Värnamo vs Elfsborg

Värnamo vs ElfsborgVärnamoElfsborg

⚽ 2023-09-02 – Allsvenskan

 

Värnamo vs Elfsborg kampsniktitt

Kampen mellom Värnamo og Elfsborg spilles 2023-09-02. Denne Allsvenskan-kampen starter 15:30 GMT. Hjemmelaget ledet av manager K. Hellberg har 3 seire på de siste 5 kamper, mens Elfsborg har 4 seier på de siste 5.

Når det gjelder tidligere H2H-data mellom Värnamo og Elfsborg, har Värnamo 0 seire hjemme mens Elfsborg har 0 seire borte.

Scoringer kan forventes fra et par spillere fra hvert lag, med et gjennomsnitt på mer enn 0,8 mål per kamp. Nedenfor følger en liste over spillere å være oppmerksomme på:

  • for Värnamo: n/a
  • for Elfsborg: n/a

Värnamo vs Elfsborg H2H-resultater

I tabellen nedenfor kan du se resultatene for de forrige 4 kampene mellom Värnamo og Elfsborg:

Dato Resultat
2023-05-14 Elfsborg 2 – 0 Värnamo
2022-08-21 Värnamo 1 – 1 Elfsborg
2022-04-17 Elfsborg 4 – 1 Värnamo
n/a n/a

Hvis du er interessert i mer H2H-data og ligastatistikk for hvert enkelt lag anbefaler vi at du besøker H2H-siden for Värnamo – Elfsborg.

Värnamo vs Elfsborg Fotballtips

Ved bruk av H2H-tabellen ovenfor og ved å sjekke formen for hvert enkelt lag de siste 5 kampene, kan vi beregne et sannsynlig sluttresultat for denne kampen.

Värnamo vs Elfsborg Spilltips

Våre oddstips for Allsvenskan-kampen Värnamo - Elfsborg den 2023-09-02 er basert på den nyeste formkurven for hvert lag og H2H-data. Klikk på knappen Vis Spilltips for å vise oddstipsene våre.

Värnamo vs Elfsborg Spilltips

Våre oddstips for Allsvenskan-kampen Värnamo - Elfsborg den 2023-09-02 er basert på den nyeste formkurven for hvert lag og H2H-data. Klikk på knappen Vis Spilltips for å vise oddstipsene våre.

Gjør din egen matchanalyse basert på tilgjengelig statistikk før du bestemmer deg for resultatet du vil satse på. Det er alltid best å sjekke dataene på egenhånd og ta informerte beslutninger, med statistikk levert av SoccerStats247.com.

Hvor bør du tippe på Värnamo vs Elfsborg?

Hvis du leter etter et pålitelig nettsted å satse på en kamp mellom Värnamo og Elfsborg, anbefaler vi at du sjekker følgende alternativer:

unibet www.unibet.com - -
comeon www.comeon.com mobilbet www.mobilbet.com

Alle disse operatørene har fått gode omtaler fra brukerne, de har en velkomstbonus ved registrering, har forskjellige spillalternativer for sport som fotball, tennis, basketball og 20+ andre idretter. Spill ansvarlig. 18+. Bonusvilkår og -betingelser gjelder, kun tilgjengelig for nye spillere.

Hva er dine kommentarer og spådommer for kampen mellom Värnamo vs Elfsborg?

Publisert i Allsvenskan Merket med: ,