Värnamo vs Degerfors

Värnamo vs DegerforsVärnamoDegerfors

⚽ 2023-08-14 – Allsvenskan

 

Värnamo vs Degerfors kampsniktitt

Kampen mellom Värnamo og Degerfors spilles 2023-08-14. Denne Allsvenskan-kampen starter 17:00 GMT. Hjemmelaget ledet av manager K. Hellberg har 2 seire på de siste 5 kamper, mens Degerfors har 2 seier på de siste 5.

Når det gjelder tidligere H2H-data mellom Värnamo og Degerfors, har Värnamo 1 seire hjemme mens Degerfors har 1 seire borte.

Scoringer kan forventes fra et par spillere fra hvert lag, med et gjennomsnitt på mer enn 0,8 mål per kamp. Nedenfor følger en liste over spillere å være oppmerksomme på:

  • for Värnamo: n/a
  • for Degerfors: n/a

Värnamo vs Degerfors H2H-resultater

I tabellen nedenfor kan du se resultatene for de forrige 4 kampene mellom Värnamo og Degerfors:

Dato Resultat
2023-07-01 Degerfors 0 – 2 Värnamo
2022-10-29 Degerfors 0 – 0 Värnamo
2022-04-25 Värnamo 2 – 0 Degerfors
2018-09-16 Värnamo 1 – 2 Degerfors

Hvis du er interessert i mer H2H-data og ligastatistikk for hvert enkelt lag anbefaler vi at du besøker H2H-siden for Värnamo – Degerfors.

Värnamo vs Degerfors Fotballtips

Ved bruk av H2H-tabellen ovenfor og ved å sjekke formen for hvert enkelt lag de siste 5 kampene, kan vi beregne et sannsynlig sluttresultat for denne kampen.

Värnamo vs Degerfors Spilltips

Våre oddstips for Allsvenskan-kampen Värnamo - Degerfors den 2023-08-14 er basert på den nyeste formkurven for hvert lag og H2H-data. Klikk på knappen Vis Spilltips for å vise oddstipsene våre.

Värnamo vs Degerfors Spilltips

Våre oddstips for Allsvenskan-kampen Värnamo - Degerfors den 2023-08-14 er basert på den nyeste formkurven for hvert lag og H2H-data. Klikk på knappen Vis Spilltips for å vise oddstipsene våre.

Gjør din egen matchanalyse basert på tilgjengelig statistikk før du bestemmer deg for resultatet du vil satse på. Det er alltid best å sjekke dataene på egenhånd og ta informerte beslutninger, med statistikk levert av SoccerStats247.com.

Hvor bør du tippe på Värnamo vs Degerfors?

Hvis du leter etter et pålitelig nettsted å satse på en kamp mellom Värnamo og Degerfors, anbefaler vi at du sjekker følgende alternativer:

unibet www.unibet.com - -
comeon www.comeon.com mobilbet www.mobilbet.com

Alle disse operatørene har fått gode omtaler fra brukerne, de har en velkomstbonus ved registrering, har forskjellige spillalternativer for sport som fotball, tennis, basketball og 20+ andre idretter. Spill ansvarlig. 18+. Bonusvilkår og -betingelser gjelder, kun tilgjengelig for nye spillere.

Hva er dine kommentarer og spådommer for kampen mellom Värnamo vs Degerfors?

Publisert i Allsvenskan Merket med: ,