Värnamo vs Brommapojkarna

Värnamo vs BrommapojkarnaVärnamoBrommapojkarna

⚽ 2023-05-04 – Allsvenskan

 

Värnamo vs Brommapojkarna kampsniktitt

Kampen mellom Värnamo og Brommapojkarna spilles 2023-05-04. Denne Allsvenskan-kampen starter 17:00 GMT. Hjemmelaget ledet av manager K. Hellberg har 2 seire på de siste 5 kamper, mens Brommapojkarna har 2 seier på de siste 5.

Når det gjelder tidligere H2H-data mellom Värnamo og Brommapojkarna, har Värnamo 1 seire hjemme mens Brommapojkarna har 1 seire borte.

Scoringer kan forventes fra et par spillere fra hvert lag, med et gjennomsnitt på mer enn 0,8 mål per kamp. Nedenfor følger en liste over spillere å være oppmerksomme på:

  • for Värnamo: n/a
  • for Brommapojkarna: n/a

Värnamo vs Brommapojkarna H2H-resultater

I tabellen nedenfor kan du se resultatene for de forrige 4 kampene mellom Värnamo og Brommapojkarna:

Dato Resultat
2017-08-20 Brommapojkarna 2 – 1 Värnamo
2017-04-18 Värnamo 0 – 1 Brommapojkarna
2015-09-21 Värnamo 2 – 1 Brommapojkarna
2015-06-02 Brommapojkarna 2 – 1 Värnamo

Hvis du er interessert i mer H2H-data og ligastatistikk for hvert enkelt lag anbefaler vi at du besøker H2H-siden for Värnamo – Brommapojkarna.

Värnamo vs Brommapojkarna Fotballtips

Ved bruk av H2H-tabellen ovenfor og ved å sjekke formen for hvert enkelt lag de siste 5 kampene, kan vi beregne et sannsynlig sluttresultat for denne kampen.

Värnamo vs Brommapojkarna Spilltips

Våre oddstips for Allsvenskan-kampen Värnamo - Brommapojkarna den 2023-05-04 er basert på den nyeste formkurven for hvert lag og H2H-data. Klikk på knappen Vis Spilltips for å vise oddstipsene våre.

Värnamo vs Brommapojkarna Spilltips

Våre oddstips for Allsvenskan-kampen Värnamo - Brommapojkarna den 2023-05-04 er basert på den nyeste formkurven for hvert lag og H2H-data. Klikk på knappen Vis Spilltips for å vise oddstipsene våre.

Gjør din egen matchanalyse basert på tilgjengelig statistikk før du bestemmer deg for resultatet du vil satse på. Det er alltid best å sjekke dataene på egenhånd og ta informerte beslutninger, med statistikk levert av SoccerStats247.com.

Hvor bør du tippe på Värnamo vs Brommapojkarna?

Hvis du leter etter et pålitelig nettsted å satse på en kamp mellom Värnamo og Brommapojkarna, anbefaler vi at du sjekker følgende alternativer:

unibet www.unibet.com bet365 www.bet365.com
comeon www.comeon.com mobilbet www.mobilbet.com

Alle disse operatørene har fått gode omtaler fra brukerne, de har en velkomstbonus ved registrering, har forskjellige spillalternativer for sport som fotball, tennis, basketball og 20+ andre idretter. Spill ansvarlig. 18+. Bonusvilkår og -betingelser gjelder, kun tilgjengelig for nye spillere.

Hva er dine kommentarer og spådommer for kampen mellom Värnamo vs Brommapojkarna?

Publisert i Allsvenskan Merket med: ,