Varberg vs Hammarby

Varberg vs HammarbyVarbergHammarby

⚽ 2023-09-24 – Allsvenskan

 

Varberg vs Hammarby kampsniktitt

Kampen mellom Varberg og Hammarby spilles 2023-09-24. Denne Allsvenskan-kampen starter 15:30 GMT. Hjemmelaget ledet av manager M. Skogman har 2 seire på de siste 5 kamper, mens Hammarby har 3 seier på de siste 5.

Når det gjelder tidligere H2H-data mellom Varberg og Hammarby, har Varberg 0 seire hjemme mens Hammarby har 1 seire borte.

Scoringer kan forventes fra et par spillere fra hvert lag, med et gjennomsnitt på mer enn 0,8 mål per kamp. Nedenfor følger en liste over spillere å være oppmerksomme på:

  • for Varberg: n/a
  • for Hammarby: n/a

Varberg vs Hammarby H2H-resultater

I tabellen nedenfor kan du se resultatene for de forrige 4 kampene mellom Varberg og Hammarby:

Dato Resultat
2023-04-22 Hammarby 2 – 0 Varberg
2022-10-10 Hammarby 5 – 1 Varberg
2022-07-25 Varberg 0 – 3 Hammarby
2021-09-20 Hammarby 1 – 0 Varberg

Hvis du er interessert i mer H2H-data og ligastatistikk for hvert enkelt lag anbefaler vi at du besøker H2H-siden for Varberg – Hammarby.

Varberg vs Hammarby Fotballtips

Ved bruk av H2H-tabellen ovenfor og ved å sjekke formen for hvert enkelt lag de siste 5 kampene, kan vi beregne et sannsynlig sluttresultat for denne kampen.

Varberg vs Hammarby Spilltips

Våre oddstips for Allsvenskan-kampen Varberg - Hammarby den 2023-09-24 er basert på den nyeste formkurven for hvert lag og H2H-data. Klikk på knappen Vis Spilltips for å vise oddstipsene våre.

Varberg vs Hammarby Spilltips

Våre oddstips for Allsvenskan-kampen Varberg - Hammarby den 2023-09-24 er basert på den nyeste formkurven for hvert lag og H2H-data. Klikk på knappen Vis Spilltips for å vise oddstipsene våre.

Gjør din egen matchanalyse basert på tilgjengelig statistikk før du bestemmer deg for resultatet du vil satse på. Det er alltid best å sjekke dataene på egenhånd og ta informerte beslutninger, med statistikk levert av SoccerStats247.com.

Hvor bør du tippe på Varberg vs Hammarby?

Hvis du leter etter et pålitelig nettsted å satse på en kamp mellom Varberg og Hammarby, anbefaler vi at du sjekker følgende alternativer:

Alle disse operatørene har fått gode omtaler fra brukerne, de har en velkomstbonus ved registrering, har forskjellige spillalternativer for sport som fotball, tennis, basketball og 20+ andre idretter. Spill ansvarlig. 18+. Bonusvilkår og -betingelser gjelder, kun tilgjengelig for nye spillere.

Hva er dine kommentarer og spådommer for kampen mellom Varberg vs Hammarby?

Publisert i Allsvenskan Merket med: ,