Valencia vs Real Valladolid

Valencia vs Real ValladolidValenciaReal Valladolid

⚽ 2023-04-27 – La Liga

 

Valencia vs Real Valladolid kampsniktitt

Kampen mellom Valencia og Real Valladolid spilles 2023-04-27. Denne La Liga-kampen starter 17:30 GMT. Hjemmelaget ledet av manager Rubén Baraja har 1 seire på de siste 5 kamper, mens Real Valladolid har 2 seier på de siste 5.

Når det gjelder tidligere H2H-data mellom Valencia og Real Valladolid, har Valencia 2 seire hjemme mens Real Valladolid har 0 seire borte.

Scoringer kan forventes fra et par spillere fra hvert lag, med et gjennomsnitt på mer enn 0,8 mål per kamp. Nedenfor følger en liste over spillere å være oppmerksomme på:

  • for Valencia: n/a
  • for Real Valladolid: n/a

Valencia vs Real Valladolid H2H-resultater

I tabellen nedenfor kan du se resultatene for de forrige 4 kampene mellom Valencia og Real Valladolid:

Dato Resultat
2023-01-29 Real Valladolid 1 – 0 Valencia
2021-05-09 Valencia 3 – 0 Real Valladolid
2021-01-10 Real Valladolid 0 – 1 Valencia
2020-07-07 Valencia 2 – 1 Real Valladolid

Hvis du er interessert i mer H2H-data og ligastatistikk for hvert enkelt lag anbefaler vi at du besøker H2H-siden for Valencia – Real Valladolid.

Valencia vs Real Valladolid Fotballtips

Ved bruk av H2H-tabellen ovenfor og ved å sjekke formen for hvert enkelt lag de siste 5 kampene, kan vi beregne et sannsynlig sluttresultat for denne kampen.

Valencia vs Real Valladolid Spilltips

Våre oddstips for La Liga-kampen Valencia - Real Valladolid den 2023-04-27 er basert på den nyeste formkurven for hvert lag og H2H-data. Klikk på knappen Vis Spilltips for å vise oddstipsene våre.

Valencia vs Real Valladolid Spilltips

Våre oddstips for La Liga-kampen Valencia - Real Valladolid den 2023-04-27 er basert på den nyeste formkurven for hvert lag og H2H-data. Klikk på knappen Vis Spilltips for å vise oddstipsene våre.

Gjør din egen matchanalyse basert på tilgjengelig statistikk før du bestemmer deg for resultatet du vil satse på. Det er alltid best å sjekke dataene på egenhånd og ta informerte beslutninger, med statistikk levert av SoccerStats247.com.

Hvor bør du tippe på Valencia vs Real Valladolid?

Hvis du leter etter et pålitelig nettsted å satse på en kamp mellom Valencia og Real Valladolid, anbefaler vi at du sjekker følgende alternativer:

unibet www.unibet.com bet365 www.bet365.com
comeon www.comeon.com mobilbet www.mobilbet.com

Alle disse operatørene har fått gode omtaler fra brukerne, de har en velkomstbonus ved registrering, har forskjellige spillalternativer for sport som fotball, tennis, basketball og 20+ andre idretter. Spill ansvarlig. 18+. Bonusvilkår og -betingelser gjelder, kun tilgjengelig for nye spillere.

Hva er dine kommentarer og spådommer for kampen mellom Valencia vs Real Valladolid?

Publisert i La Liga Merket med: ,