Valencia vs Real Sociedad

Valencia vs Real SociedadValenciaReal Sociedad

⚽ 2023-09-27 – La Liga

 

Valencia vs Real Sociedad kampsniktitt

Kampen mellom Valencia og Real Sociedad spilles 2023-09-27. Denne La Liga-kampen starter 19:30 GMT. Hjemmelaget ledet av manager Rubén Baraja har 2 seire på de siste 5 kamper, mens Real Sociedad har 2 seier på de siste 5.

Når det gjelder tidligere H2H-data mellom Valencia og Real Sociedad, har Valencia 1 seire hjemme mens Real Sociedad har 0 seire borte.

Scoringer kan forventes fra et par spillere fra hvert lag, med et gjennomsnitt på mer enn 0,8 mål per kamp. Nedenfor følger en liste over spillere å være oppmerksomme på:

  • for Valencia: n/a
  • for Real Sociedad: n/a

Valencia vs Real Sociedad H2H-resultater

I tabellen nedenfor kan du se resultatene for de forrige 4 kampene mellom Valencia og Real Sociedad:

Dato Resultat
2023-02-25 Valencia 1 – 0 Real Sociedad
2022-11-06 Real Sociedad 1 – 1 Valencia
2022-02-06 Valencia 0 – 0 Real Sociedad
2021-11-21 Real Sociedad 0 – 0 Valencia

Hvis du er interessert i mer H2H-data og ligastatistikk for hvert enkelt lag anbefaler vi at du besøker H2H-siden for Valencia – Real Sociedad.

Valencia vs Real Sociedad Fotballtips

Ved bruk av H2H-tabellen ovenfor og ved å sjekke formen for hvert enkelt lag de siste 5 kampene, kan vi beregne et sannsynlig sluttresultat for denne kampen.

Valencia vs Real Sociedad Spilltips

Våre oddstips for La Liga-kampen Valencia - Real Sociedad den 2023-09-27 er basert på den nyeste formkurven for hvert lag og H2H-data. Klikk på knappen Vis Spilltips for å vise oddstipsene våre.

Valencia vs Real Sociedad Spilltips

Våre oddstips for La Liga-kampen Valencia - Real Sociedad den 2023-09-27 er basert på den nyeste formkurven for hvert lag og H2H-data. Klikk på knappen Vis Spilltips for å vise oddstipsene våre.

Gjør din egen matchanalyse basert på tilgjengelig statistikk før du bestemmer deg for resultatet du vil satse på. Det er alltid best å sjekke dataene på egenhånd og ta informerte beslutninger, med statistikk levert av SoccerStats247.com.

Hvor bør du tippe på Valencia vs Real Sociedad?

Hvis du leter etter et pålitelig nettsted å satse på en kamp mellom Valencia og Real Sociedad, anbefaler vi at du sjekker følgende alternativer:

Alle disse operatørene har fått gode omtaler fra brukerne, de har en velkomstbonus ved registrering, har forskjellige spillalternativer for sport som fotball, tennis, basketball og 20+ andre idretter. Spill ansvarlig. 18+. Bonusvilkår og -betingelser gjelder, kun tilgjengelig for nye spillere.

Hva er dine kommentarer og spådommer for kampen mellom Valencia vs Real Sociedad?

Publisert i La Liga Merket med: ,