Valencia vs Real Madrid

Valencia vs Real MadridValenciaReal Madrid

⚽ 2023-05-21 – La Liga

 

Valencia vs Real Madrid kampsniktitt

Kampen mellom Valencia og Real Madrid spilles 2023-05-21. Denne La Liga-kampen starter 16:30 GMT. Hjemmelaget ledet av manager Rubén Baraja har 3 seire på de siste 5 kamper, mens Real Madrid har 2 seier på de siste 5.

Når det gjelder tidligere H2H-data mellom Valencia og Real Madrid, har Valencia 0 seire hjemme mens Real Madrid har 1 seire borte.

Scoringer kan forventes fra et par spillere fra hvert lag, med et gjennomsnitt på mer enn 0,8 mål per kamp. Nedenfor følger en liste over spillere å være oppmerksomme på:

  • for Valencia: n/a
  • for Real Madrid: K. Benzema(0.81 goals/match);

Valencia vs Real Madrid H2H-resultater

I tabellen nedenfor kan du se resultatene for de forrige 4 kampene mellom Valencia og Real Madrid:

Dato Resultat
2023-02-02 Real Madrid 2 – 0 Valencia
2023-01-11 Real Madrid 1 – 1 Valencia
2022-01-08 Real Madrid 4 – 1 Valencia
2021-09-19 Valencia 1 – 2 Real Madrid

Hvis du er interessert i mer H2H-data og ligastatistikk for hvert enkelt lag anbefaler vi at du besøker H2H-siden for Valencia – Real Madrid.

Valencia vs Real Madrid Fotballtips

Ved bruk av H2H-tabellen ovenfor og ved å sjekke formen for hvert enkelt lag de siste 5 kampene, kan vi beregne et sannsynlig sluttresultat for denne kampen.

Valencia vs Real Madrid Spilltips

Våre oddstips for La Liga-kampen Valencia - Real Madrid den 2023-05-21 er basert på den nyeste formkurven for hvert lag og H2H-data. Klikk på knappen Vis Spilltips for å vise oddstipsene våre.

Valencia vs Real Madrid Spilltips

Våre oddstips for La Liga-kampen Valencia - Real Madrid den 2023-05-21 er basert på den nyeste formkurven for hvert lag og H2H-data. Klikk på knappen Vis Spilltips for å vise oddstipsene våre.

Gjør din egen matchanalyse basert på tilgjengelig statistikk før du bestemmer deg for resultatet du vil satse på. Det er alltid best å sjekke dataene på egenhånd og ta informerte beslutninger, med statistikk levert av SoccerStats247.com.

Hvor bør du tippe på Valencia vs Real Madrid?

Hvis du leter etter et pålitelig nettsted å satse på en kamp mellom Valencia og Real Madrid, anbefaler vi at du sjekker følgende alternativer:

unibet www.unibet.com bet365 www.bet365.com
comeon www.comeon.com mobilbet www.mobilbet.com

Alle disse operatørene har fått gode omtaler fra brukerne, de har en velkomstbonus ved registrering, har forskjellige spillalternativer for sport som fotball, tennis, basketball og 20+ andre idretter. Spill ansvarlig. 18+. Bonusvilkår og -betingelser gjelder, kun tilgjengelig for nye spillere.

Hva er dine kommentarer og spådommer for kampen mellom Valencia vs Real Madrid?

Publisert i La Liga Merket med: ,