Valencia vs Olympiakos

Valencia vs OlympiakosValenciaOlympiakos

🏀 2023-02-24 – Euroleague

 

Valencia vs Olympiakos kampsniktitt

Kampen mellom Valencia og Olympiakos som spilles i Euroleague starter kl. 19:30 GMT den 2023-02-24. Hjemmelaget kommer med 10 seire i de siste 20 spilte kampene, mens Olympiakos har en vinnerprosent på 1.000 fra de siste 15 spilte kampene.

Når det gjelder de siste 4 møtene mellom de to lagene, har vi Valencia med 0 seire hjemme, mens Olympiakos har 1 seire registrert i bortekamper.

For inneværende sesong har Valencia en gjennomsnittlig poengforskjell på 0.8 poeng, mens Olympiakos har en gjennomsnittlig poengforskjell på 23.4 poeng:

  • Valencia: 85.5 gjennomsnittspoeng for, 84.7 gjennomsnittspoeng imot
  • Olympiakos: 93.6 gjennomsnittspoeng for, 70.2 gjennomsnittspoeng imot

Valencia vs Olympiakos H2H-resultater

Tabellen nedenfor presenterer resultatene av de siste fem møtene mellom Valencia og Olympiakos:

Dato Resultat
2022-11-04 Olympiakos 82 – 83 Valencia
2021-03-31 Valencia 79 – 88 Olympiakos
2020-12-16 Olympiakos 85 – 96 Valencia
n/a n/a

I tillegg til de endelige resultatene i disse kampene, kan du sjekke flere H2H-data for kampen mellom Valencia og Olympiakos, med gjeldende lagform og plasseringer.

Valencia vs Olympiakos Basketballtips

Med et raskt blikk over de siste H2H-resultatene mellom Valencia og Olympiakos, og vinnerratene for hvert lag, kan vi beregne en sannsynlighet for matchvinneren av denne basketballkampen.

Valencia vs Olympiakos Spilltips

Vårt tips for kampen Valencia vs Olympiakos, som spilles i Euroleague den 2023-02-24, er basert på formdata for hvert enkelt lag og H2H-statistikk. Klikk på knappen Se Spilltips, for å forhåndsvise vårt spilltips på matchvinner.

Valencia vs Olympiakos Spilltips

Vårt tips for kampen Valencia vs Olympiakos, som spilles i Euroleague den 2023-02-24, er basert på formdata for hvert enkelt lag og H2H-statistikk. Klikk på knappen Se Spilltips, for å forhåndsvise vårt spilltips på matchvinner.

Vi anbefaler at du sjekker mer inngående statistikk og gjør opp din egen mening før du tipper på matchvinneren. Det er best å sjekke statistikken selv med data levert av BasketballStats247.com og velge de beste spillalternativene.

Hvor kan du satse på Valencia vs Olympiakos?

Nedenfor har vi listet opp noen anbefalte nettsteder hvor du kan plassere matchvinnerspill på kampen mellom Valencia og Olympiakos, sammen med noen andre spillmarkeder som over/under, pausevinner og så videre:

unibet www.unibet.com bet365 www.bet365.com
comeon www.comeon.com mobilbet www.mobilbet.com

Vår anbefaling for disse operatørene er basert på brukeranmeldelser og bransjeerfaring. I tillegg har disse spillselskapene registreringsbonuser for nye brukere, og de er gode for å spille på andre idretter som fotball, tennis, håndball og 20+ andre idretter. Ansvarsfraskrivelse: Vi har reklameavtaler med disse anbefalte spillnettstedene.

Hva er dine kommentarer og spådommer for kampen mellom Valencia vs Olympiakos?

Publisert i Euroleague Merket med: ,