Utah Jazz vs NEWZEALAND New Zealand Breakers

Utah Jazz vs NEWZEALAND New Zealand BreakersUtah JazzNEWZEALAND New Zealand Breakers

🏀 2023-10-17 – NBA

 

Utah Jazz vs NEWZEALAND New Zealand Breakers kampsniktitt

Kampen mellom Utah Jazz og NEWZEALAND New Zealand Breakers som spilles i NBA starter kl. 02:00 GMT den 2023-10-17. Hjemmelaget kommer med 2 seire i de siste 3 spilte kampene, mens NEWZEALAND New Zealand Breakers har en vinnerprosent på fra de siste spilte kampene.

Når det gjelder de siste 4 møtene mellom de to lagene, har vi Utah Jazz med 0 seire hjemme, mens NEWZEALAND New Zealand Breakers har 0 seire registrert i bortekamper.

For inneværende sesong har Utah Jazz en gjennomsnittlig poengforskjell på 1.6 poeng, mens NEWZEALAND New Zealand Breakers har en gjennomsnittlig poengforskjell på poeng:

  • Utah Jazz: 112.3 gjennomsnittspoeng for, 110.7 gjennomsnittspoeng imot
  • NEWZEALAND New Zealand Breakers: gjennomsnittspoeng for, gjennomsnittspoeng imot

Utah Jazz vs NEWZEALAND New Zealand Breakers H2H-resultater

Tabellen nedenfor presenterer resultatene av de siste fem møtene mellom Utah Jazz og NEWZEALAND New Zealand Breakers:

Dato Resultat
n/a n/a
n/a n/a
n/a n/a
n/a n/a

I tillegg til de endelige resultatene i disse kampene, kan du sjekke flere H2H-data for kampen mellom Utah Jazz og NEWZEALAND New Zealand Breakers, med gjeldende lagform og plasseringer.

Utah Jazz vs NEWZEALAND New Zealand Breakers Basketballtips

Med et raskt blikk over de siste H2H-resultatene mellom Utah Jazz og NEWZEALAND New Zealand Breakers, og vinnerratene for hvert lag, kan vi beregne en sannsynlighet for matchvinneren av denne basketballkampen.

Utah Jazz vs NEWZEALAND New Zealand Breakers Spilltips

Vårt tips for kampen Utah Jazz vs NEWZEALAND New Zealand Breakers, som spilles i NBA den 2023-10-17, er basert på formdata for hvert enkelt lag og H2H-statistikk. Klikk på knappen Se Spilltips, for å forhåndsvise vårt spilltips på matchvinner.

Utah Jazz vs NEWZEALAND New Zealand Breakers Spilltips

Vårt tips for kampen Utah Jazz vs NEWZEALAND New Zealand Breakers, som spilles i NBA den 2023-10-17, er basert på formdata for hvert enkelt lag og H2H-statistikk. Klikk på knappen Se Spilltips, for å forhåndsvise vårt spilltips på matchvinner.

Vi anbefaler at du sjekker mer inngående statistikk og gjør opp din egen mening før du tipper på matchvinneren. Det er best å sjekke statistikken selv med data levert av BasketballStats247.com og velge de beste spillalternativene.

Hvor kan du satse på Utah Jazz vs NEWZEALAND New Zealand Breakers?

Nedenfor har vi listet opp noen anbefalte nettsteder hvor du kan plassere matchvinnerspill på kampen mellom Utah Jazz og NEWZEALAND New Zealand Breakers, sammen med noen andre spillmarkeder som over/under, pausevinner og så videre:

Vår anbefaling for disse operatørene er basert på brukeranmeldelser og bransjeerfaring. I tillegg har disse spillselskapene registreringsbonuser for nye brukere, og de er gode for å spille på andre idretter som fotball, tennis, håndball og 20+ andre idretter. Ansvarsfraskrivelse: Vi har reklameavtaler med disse anbefalte spillnettstedene.

Hva er dine kommentarer og spådommer for kampen mellom Utah Jazz vs NEWZEALAND New Zealand Breakers?

Publisert i NBA Merket med: ,