Union Saint-Gilloise vs Union Berlin

Union Saint-Gilloise vs Union BerlinUnion Saint-GilloiseUnion Berlin

⚽ 2023-03-16 – Europaligaen

 

Union Saint-Gilloise vs Union Berlin kampsniktitt

Kampen mellom Union Saint-Gilloise og Union Berlin spilles 2023-03-16. Denne Europaligaen-kampen starter 20:00 GMT. Hjemmelaget ledet av manager K. Geraerts har 2 seire på de siste 5 kamper, mens Union Berlin har 1 seier på de siste 5.

Når det gjelder tidligere H2H-data mellom Union Saint-Gilloise og Union Berlin, har Union Saint-Gilloise 0 seire hjemme mens Union Berlin har 1 seire borte.

Scoringer kan forventes fra et par spillere fra hvert lag, med et gjennomsnitt på mer enn 0,8 mål per kamp. Nedenfor følger en liste over spillere å være oppmerksomme på:

  • for Union Saint-Gilloise: n/a
  • for Union Berlin: n/a

Union Saint-Gilloise vs Union Berlin H2H-resultater

I tabellen nedenfor kan du se resultatene for de forrige 4 kampene mellom Union Saint-Gilloise og Union Berlin:

Dato Resultat
2023-03-09 Union Berlin 3 – 3 Union Saint-Gilloise
2022-11-03 Union Saint-Gilloise 0 – 1 Union Berlin
2022-09-08 Union Berlin 0 – 1 Union Saint-Gilloise
n/a n/a

Hvis du er interessert i mer H2H-data og ligastatistikk for hvert enkelt lag anbefaler vi at du besøker H2H-siden for Union Saint-Gilloise – Union Berlin.

Union Saint-Gilloise vs Union Berlin Fotballtips

Ved bruk av H2H-tabellen ovenfor og ved å sjekke formen for hvert enkelt lag de siste 5 kampene, kan vi beregne et sannsynlig sluttresultat for denne kampen.

Union Saint-Gilloise vs Union Berlin Spilltips

Våre oddstips for Europaligaen-kampen Union Saint-Gilloise - Union Berlin den 2023-03-16 er basert på den nyeste formkurven for hvert lag og H2H-data. Klikk på knappen Vis Spilltips for å vise oddstipsene våre.

Union Saint-Gilloise vs Union Berlin Spilltips

Våre oddstips for Europaligaen-kampen Union Saint-Gilloise - Union Berlin den 2023-03-16 er basert på den nyeste formkurven for hvert lag og H2H-data. Klikk på knappen Vis Spilltips for å vise oddstipsene våre.

Gjør din egen matchanalyse basert på tilgjengelig statistikk før du bestemmer deg for resultatet du vil satse på. Det er alltid best å sjekke dataene på egenhånd og ta informerte beslutninger, med statistikk levert av SoccerStats247.com.

Hvor bør du tippe på Union Saint-Gilloise vs Union Berlin?

Hvis du leter etter et pålitelig nettsted å satse på en kamp mellom Union Saint-Gilloise og Union Berlin, anbefaler vi at du sjekker følgende alternativer:

unibet www.unibet.com bet365 www.bet365.com
comeon www.comeon.com mobilbet www.mobilbet.com

Alle disse operatørene har fått gode omtaler fra brukerne, de har en velkomstbonus ved registrering, har forskjellige spillalternativer for sport som fotball, tennis, basketball og 20+ andre idretter. Spill ansvarlig. 18+. Bonusvilkår og -betingelser gjelder, kun tilgjengelig for nye spillere.

Hva er dine kommentarer og spådommer for kampen mellom Union Saint-Gilloise vs Union Berlin?

Publisert i Europaligaen Merket med: ,