Union Saint-Gilloise vs Toulouse

Union Saint-Gilloise vs ToulouseUnion Saint-GilloiseToulouse

⚽ 2023-09-21 – Europaligaen

 

Union Saint-Gilloise vs Toulouse kampsniktitt

Kampen mellom Union Saint-Gilloise og Toulouse spilles 2023-09-21. Denne Europaligaen-kampen starter 16:45 GMT. Hjemmelaget ledet av manager A. Blessin har 2 seire på de siste 5 kamper, mens Toulouse har 1 seier på de siste 5.

Når det gjelder tidligere H2H-data mellom Union Saint-Gilloise og Toulouse, har Union Saint-Gilloise 0 seire hjemme mens Toulouse har 0 seire borte.

Scoringer kan forventes fra et par spillere fra hvert lag, med et gjennomsnitt på mer enn 0,8 mål per kamp. Nedenfor følger en liste over spillere å være oppmerksomme på:

  • for Union Saint-Gilloise: D. Eckert Ayensa(1 goals/match);
  • for Toulouse: n/a

Union Saint-Gilloise vs Toulouse H2H-resultater

I tabellen nedenfor kan du se resultatene for de forrige 4 kampene mellom Union Saint-Gilloise og Toulouse:

Dato Resultat
n/a n/a
n/a n/a
n/a n/a
n/a n/a

Hvis du er interessert i mer H2H-data og ligastatistikk for hvert enkelt lag anbefaler vi at du besøker H2H-siden for Union Saint-Gilloise – Toulouse.

Union Saint-Gilloise vs Toulouse Fotballtips

Ved bruk av H2H-tabellen ovenfor og ved å sjekke formen for hvert enkelt lag de siste 5 kampene, kan vi beregne et sannsynlig sluttresultat for denne kampen.

Union Saint-Gilloise vs Toulouse Spilltips

Våre oddstips for Europaligaen-kampen Union Saint-Gilloise - Toulouse den 2023-09-21 er basert på den nyeste formkurven for hvert lag og H2H-data. Klikk på knappen Vis Spilltips for å vise oddstipsene våre.

Union Saint-Gilloise vs Toulouse Spilltips

Våre oddstips for Europaligaen-kampen Union Saint-Gilloise - Toulouse den 2023-09-21 er basert på den nyeste formkurven for hvert lag og H2H-data. Klikk på knappen Vis Spilltips for å vise oddstipsene våre.

Gjør din egen matchanalyse basert på tilgjengelig statistikk før du bestemmer deg for resultatet du vil satse på. Det er alltid best å sjekke dataene på egenhånd og ta informerte beslutninger, med statistikk levert av SoccerStats247.com.

Hvor bør du tippe på Union Saint-Gilloise vs Toulouse?

Hvis du leter etter et pålitelig nettsted å satse på en kamp mellom Union Saint-Gilloise og Toulouse, anbefaler vi at du sjekker følgende alternativer:

unibet www.unibet.com - -
comeon www.comeon.com mobilbet www.mobilbet.com

Alle disse operatørene har fått gode omtaler fra brukerne, de har en velkomstbonus ved registrering, har forskjellige spillalternativer for sport som fotball, tennis, basketball og 20+ andre idretter. Spill ansvarlig. 18+. Bonusvilkår og -betingelser gjelder, kun tilgjengelig for nye spillere.

Hva er dine kommentarer og spådommer for kampen mellom Union Saint-Gilloise vs Toulouse?

Publisert i Europaligaen Merket med: ,