Union Saint-Gilloise vs LASK

Union Saint-Gilloise vs LASKUnion Saint-GilloiseLASK

⚽ 2023-10-26 – Europaligaen

 

Union Saint-Gilloise vs LASK kampsniktitt

Kampen mellom Union Saint-Gilloise og LASK spilles 2023-10-26. Denne Europaligaen-kampen starter 19:00 GMT. Hjemmelaget ledet av manager A. Blessin har 4 seire på de siste 5 kamper, mens LASK har 3 seier på de siste 5.

Når det gjelder tidligere H2H-data mellom Union Saint-Gilloise og LASK, har Union Saint-Gilloise 0 seire hjemme mens LASK har 0 seire borte.

Scoringer kan forventes fra et par spillere fra hvert lag, med et gjennomsnitt på mer enn 0,8 mål per kamp. Nedenfor følger en liste over spillere å være oppmerksomme på:

  • for Union Saint-Gilloise: D. Eckert Ayensa(1 goals/match);
  • for LASK: n/a

Union Saint-Gilloise vs LASK H2H-resultater

I tabellen nedenfor kan du se resultatene for de forrige 4 kampene mellom Union Saint-Gilloise og LASK:

Dato Resultat
n/a n/a
n/a n/a
n/a n/a
n/a n/a

Hvis du er interessert i mer H2H-data og ligastatistikk for hvert enkelt lag anbefaler vi at du besøker H2H-siden for Union Saint-Gilloise – LASK.

Union Saint-Gilloise vs LASK Fotballtips

Ved bruk av H2H-tabellen ovenfor og ved å sjekke formen for hvert enkelt lag de siste 5 kampene, kan vi beregne et sannsynlig sluttresultat for denne kampen.

Union Saint-Gilloise vs LASK Spilltips

Våre oddstips for Europaligaen-kampen Union Saint-Gilloise - LASK den 2023-10-26 er basert på den nyeste formkurven for hvert lag og H2H-data. Klikk på knappen Vis Spilltips for å vise oddstipsene våre.

Union Saint-Gilloise vs LASK Spilltips

Våre oddstips for Europaligaen-kampen Union Saint-Gilloise - LASK den 2023-10-26 er basert på den nyeste formkurven for hvert lag og H2H-data. Klikk på knappen Vis Spilltips for å vise oddstipsene våre.

Gjør din egen matchanalyse basert på tilgjengelig statistikk før du bestemmer deg for resultatet du vil satse på. Det er alltid best å sjekke dataene på egenhånd og ta informerte beslutninger, med statistikk levert av SoccerStats247.com.

Hvor bør du tippe på Union Saint-Gilloise vs LASK?

Hvis du leter etter et pålitelig nettsted å satse på en kamp mellom Union Saint-Gilloise og LASK, anbefaler vi at du sjekker følgende alternativer:

Alle disse operatørene har fått gode omtaler fra brukerne, de har en velkomstbonus ved registrering, har forskjellige spillalternativer for sport som fotball, tennis, basketball og 20+ andre idretter. Spill ansvarlig. 18+. Bonusvilkår og -betingelser gjelder, kun tilgjengelig for nye spillere.

Hva er dine kommentarer og spådommer for kampen mellom Union Saint-Gilloise vs LASK?

Publisert i Europaligaen Merket med: ,