Union Berlin vs Sporting Braga

Union Berlin vs Sporting BragaUnion BerlinSporting Braga

⚽ 2023-10-03 – Meisterligaen

 

Union Berlin vs Sporting Braga kampsniktitt

Kampen mellom Union Berlin og Sporting Braga spilles 2023-10-03. Denne Meisterligaen-kampen starter 16:45 GMT. Hjemmelaget ledet av manager U. Fischer har 0 seire på de siste 5 kamper, mens Sporting Braga har 3 seier på de siste 5.

Når det gjelder tidligere H2H-data mellom Union Berlin og Sporting Braga, har Union Berlin 1 seire hjemme mens Sporting Braga har 0 seire borte.

Scoringer kan forventes fra et par spillere fra hvert lag, med et gjennomsnitt på mer enn 0,8 mål per kamp. Nedenfor følger en liste over spillere å være oppmerksomme på:

  • for Union Berlin: n/a
  • for Sporting Braga: n/a

Union Berlin vs Sporting Braga H2H-resultater

I tabellen nedenfor kan du se resultatene for de forrige 4 kampene mellom Union Berlin og Sporting Braga:

Dato Resultat
2022-10-27 Union Berlin 1 – 0 Sporting Braga
2022-09-15 Sporting Braga 1 – 0 Union Berlin
n/a n/a
n/a n/a

Hvis du er interessert i mer H2H-data og ligastatistikk for hvert enkelt lag anbefaler vi at du besøker H2H-siden for Union Berlin – Sporting Braga.

Union Berlin vs Sporting Braga Fotballtips

Ved bruk av H2H-tabellen ovenfor og ved å sjekke formen for hvert enkelt lag de siste 5 kampene, kan vi beregne et sannsynlig sluttresultat for denne kampen.

Union Berlin vs Sporting Braga Spilltips

Våre oddstips for Meisterligaen-kampen Union Berlin - Sporting Braga den 2023-10-03 er basert på den nyeste formkurven for hvert lag og H2H-data. Klikk på knappen Vis Spilltips for å vise oddstipsene våre.

Union Berlin vs Sporting Braga Spilltips

Våre oddstips for Meisterligaen-kampen Union Berlin - Sporting Braga den 2023-10-03 er basert på den nyeste formkurven for hvert lag og H2H-data. Klikk på knappen Vis Spilltips for å vise oddstipsene våre.

Gjør din egen matchanalyse basert på tilgjengelig statistikk før du bestemmer deg for resultatet du vil satse på. Det er alltid best å sjekke dataene på egenhånd og ta informerte beslutninger, med statistikk levert av SoccerStats247.com.

Hvor bør du tippe på Union Berlin vs Sporting Braga?

Hvis du leter etter et pålitelig nettsted å satse på en kamp mellom Union Berlin og Sporting Braga, anbefaler vi at du sjekker følgende alternativer:

Alle disse operatørene har fått gode omtaler fra brukerne, de har en velkomstbonus ved registrering, har forskjellige spillalternativer for sport som fotball, tennis, basketball og 20+ andre idretter. Spill ansvarlig. 18+. Bonusvilkår og -betingelser gjelder, kun tilgjengelig for nye spillere.

Hva er dine kommentarer og spådommer for kampen mellom Union Berlin vs Sporting Braga?

Publisert i Meisterligaen Merket med: ,