Union Berlin vs Freiburg

Union Berlin vs FreiburgUnion BerlinFreiburg

⚽ 2023-05-13 – Bundesliga

 

Union Berlin vs Freiburg kampsniktitt

Kampen mellom Union Berlin og Freiburg spilles 2023-05-13. Denne Bundesliga-kampen starter 13:30 GMT. Hjemmelaget ledet av manager U. Fischer har 1 seire på de siste 5 kamper, mens Freiburg har 3 seier på de siste 5.

Når det gjelder tidligere H2H-data mellom Union Berlin og Freiburg, har Union Berlin 0 seire hjemme mens Freiburg har 0 seire borte.

Scoringer kan forventes fra et par spillere fra hvert lag, med et gjennomsnitt på mer enn 0,8 mål per kamp. Nedenfor følger en liste over spillere å være oppmerksomme på:

  • for Union Berlin: n/a
  • for Freiburg: n/a

Union Berlin vs Freiburg H2H-resultater

I tabellen nedenfor kan du se resultatene for de forrige 4 kampene mellom Union Berlin og Freiburg:

Dato Resultat
2022-11-13 Freiburg 4 – 1 Union Berlin
2022-05-07 Freiburg 1 – 4 Union Berlin
2021-12-15 Union Berlin 0 – 0 Freiburg
2021-02-20 Freiburg 0 – 1 Union Berlin

Hvis du er interessert i mer H2H-data og ligastatistikk for hvert enkelt lag anbefaler vi at du besøker H2H-siden for Union Berlin – Freiburg.

Union Berlin vs Freiburg Fotballtips

Ved bruk av H2H-tabellen ovenfor og ved å sjekke formen for hvert enkelt lag de siste 5 kampene, kan vi beregne et sannsynlig sluttresultat for denne kampen.

Union Berlin vs Freiburg Spilltips

Våre oddstips for Bundesliga-kampen Union Berlin - Freiburg den 2023-05-13 er basert på den nyeste formkurven for hvert lag og H2H-data. Klikk på knappen Vis Spilltips for å vise oddstipsene våre.

Union Berlin vs Freiburg Spilltips

Våre oddstips for Bundesliga-kampen Union Berlin - Freiburg den 2023-05-13 er basert på den nyeste formkurven for hvert lag og H2H-data. Klikk på knappen Vis Spilltips for å vise oddstipsene våre.

Gjør din egen matchanalyse basert på tilgjengelig statistikk før du bestemmer deg for resultatet du vil satse på. Det er alltid best å sjekke dataene på egenhånd og ta informerte beslutninger, med statistikk levert av SoccerStats247.com.

Hvor bør du tippe på Union Berlin vs Freiburg?

Hvis du leter etter et pålitelig nettsted å satse på en kamp mellom Union Berlin og Freiburg, anbefaler vi at du sjekker følgende alternativer:

unibet www.unibet.com bet365 www.bet365.com
comeon www.comeon.com mobilbet www.mobilbet.com

Alle disse operatørene har fått gode omtaler fra brukerne, de har en velkomstbonus ved registrering, har forskjellige spillalternativer for sport som fotball, tennis, basketball og 20+ andre idretter. Spill ansvarlig. 18+. Bonusvilkår og -betingelser gjelder, kun tilgjengelig for nye spillere.

Hva er dine kommentarer og spådommer for kampen mellom Union Berlin vs Freiburg?

Publisert i Bundesliga Merket med: ,