Union Berlin vs Eintracht Frankfurt

Union Berlin vs Eintracht FrankfurtUnion BerlinEintracht Frankfurt

⚽ 2023-11-04 – Bundesliga

 

Union Berlin vs Eintracht Frankfurt kampsniktitt

Kampen mellom Union Berlin og Eintracht Frankfurt spilles 2023-11-04. Denne Bundesliga-kampen starter 14:30 GMT. Hjemmelaget ledet av manager U. Fischer har 0 seire på de siste 5 kamper, mens Eintracht Frankfurt har 3 seier på de siste 5.

Når det gjelder tidligere H2H-data mellom Union Berlin og Eintracht Frankfurt, har Union Berlin 2 seire hjemme mens Eintracht Frankfurt har 0 seire borte.

Scoringer kan forventes fra et par spillere fra hvert lag, med et gjennomsnitt på mer enn 0,8 mål per kamp. Nedenfor følger en liste over spillere å være oppmerksomme på:

  • for Union Berlin: M. Pantović(1 goals/match);
  • for Eintracht Frankfurt: n/a

Union Berlin vs Eintracht Frankfurt H2H-resultater

I tabellen nedenfor kan du se resultatene for de forrige 4 kampene mellom Union Berlin og Eintracht Frankfurt:

Dato Resultat
2023-04-04 Eintracht Frankfurt 2 – 0 Union Berlin
2023-03-19 Union Berlin 2 – 0 Eintracht Frankfurt
2022-10-01 Eintracht Frankfurt 2 – 0 Union Berlin
2022-04-17 Union Berlin 2 – 0 Eintracht Frankfurt

Hvis du er interessert i mer H2H-data og ligastatistikk for hvert enkelt lag anbefaler vi at du besøker H2H-siden for Union Berlin – Eintracht Frankfurt.

Union Berlin vs Eintracht Frankfurt Fotballtips

Ved bruk av H2H-tabellen ovenfor og ved å sjekke formen for hvert enkelt lag de siste 5 kampene, kan vi beregne et sannsynlig sluttresultat for denne kampen.

Union Berlin vs Eintracht Frankfurt Spilltips

Våre oddstips for Bundesliga-kampen Union Berlin - Eintracht Frankfurt den 2023-11-04 er basert på den nyeste formkurven for hvert lag og H2H-data. Klikk på knappen Vis Spilltips for å vise oddstipsene våre.

Union Berlin vs Eintracht Frankfurt Spilltips

Våre oddstips for Bundesliga-kampen Union Berlin - Eintracht Frankfurt den 2023-11-04 er basert på den nyeste formkurven for hvert lag og H2H-data. Klikk på knappen Vis Spilltips for å vise oddstipsene våre.

Gjør din egen matchanalyse basert på tilgjengelig statistikk før du bestemmer deg for resultatet du vil satse på. Det er alltid best å sjekke dataene på egenhånd og ta informerte beslutninger, med statistikk levert av SoccerStats247.com.

Hvor bør du tippe på Union Berlin vs Eintracht Frankfurt?

Hvis du leter etter et pålitelig nettsted å satse på en kamp mellom Union Berlin og Eintracht Frankfurt, anbefaler vi at du sjekker følgende alternativer:

Alle disse operatørene har fått gode omtaler fra brukerne, de har en velkomstbonus ved registrering, har forskjellige spillalternativer for sport som fotball, tennis, basketball og 20+ andre idretter. Spill ansvarlig. 18+. Bonusvilkår og -betingelser gjelder, kun tilgjengelig for nye spillere.

Hva er dine kommentarer og spådommer for kampen mellom Union Berlin vs Eintracht Frankfurt?

Publisert i Bundesliga Merket med: ,