Udinese vs Fiorentina

Udinese vs FiorentinaUdineseFiorentina

⚽ 2023-09-24 – Serie A

 

Udinese vs Fiorentina kampsniktitt

Kampen mellom Udinese og Fiorentina spilles 2023-09-24. Denne Serie A-kampen starter 13:00 GMT. Hjemmelaget ledet av manager A. Sottil har 1 seire på de siste 5 kamper, mens Fiorentina har 3 seier på de siste 5.

Når det gjelder tidligere H2H-data mellom Udinese og Fiorentina, har Udinese 1 seire hjemme mens Fiorentina har 1 seire borte.

Scoringer kan forventes fra et par spillere fra hvert lag, med et gjennomsnitt på mer enn 0,8 mål per kamp. Nedenfor følger en liste over spillere å være oppmerksomme på:

  • for Udinese: n/a
  • for Fiorentina: n/a

Udinese vs Fiorentina H2H-resultater

I tabellen nedenfor kan du se resultatene for de forrige 4 kampene mellom Udinese og Fiorentina:

Dato Resultat
2023-05-14 Fiorentina 2 – 0 Udinese
2022-08-31 Udinese 1 – 0 Fiorentina
2022-04-27 Fiorentina 0 – 4 Udinese
2021-09-26 Udinese 0 – 1 Fiorentina

Hvis du er interessert i mer H2H-data og ligastatistikk for hvert enkelt lag anbefaler vi at du besøker H2H-siden for Udinese – Fiorentina.

Udinese vs Fiorentina Fotballtips

Ved bruk av H2H-tabellen ovenfor og ved å sjekke formen for hvert enkelt lag de siste 5 kampene, kan vi beregne et sannsynlig sluttresultat for denne kampen.

Udinese vs Fiorentina Spilltips

Våre oddstips for Serie A-kampen Udinese - Fiorentina den 2023-09-24 er basert på den nyeste formkurven for hvert lag og H2H-data. Klikk på knappen Vis Spilltips for å vise oddstipsene våre.

Udinese vs Fiorentina Spilltips

Våre oddstips for Serie A-kampen Udinese - Fiorentina den 2023-09-24 er basert på den nyeste formkurven for hvert lag og H2H-data. Klikk på knappen Vis Spilltips for å vise oddstipsene våre.

Gjør din egen matchanalyse basert på tilgjengelig statistikk før du bestemmer deg for resultatet du vil satse på. Det er alltid best å sjekke dataene på egenhånd og ta informerte beslutninger, med statistikk levert av SoccerStats247.com.

Hvor bør du tippe på Udinese vs Fiorentina?

Hvis du leter etter et pålitelig nettsted å satse på en kamp mellom Udinese og Fiorentina, anbefaler vi at du sjekker følgende alternativer:

Alle disse operatørene har fått gode omtaler fra brukerne, de har en velkomstbonus ved registrering, har forskjellige spillalternativer for sport som fotball, tennis, basketball og 20+ andre idretter. Spill ansvarlig. 18+. Bonusvilkår og -betingelser gjelder, kun tilgjengelig for nye spillere.

Hva er dine kommentarer og spådommer for kampen mellom Udinese vs Fiorentina?

Publisert i Serie A Merket med: ,