TSC vs Freiburg

TSC vs FreiburgTSCFreiburg

⚽ 2023-10-26 – Europaligaen

 

TSC vs Freiburg kampsniktitt

Kampen mellom TSC og Freiburg spilles 2023-10-26. Denne Europaligaen-kampen starter 16:45 GMT. Hjemmelaget ledet av manager Ž. Lazetić har 0 seire på de siste 5 kamper, mens Freiburg har 2 seier på de siste 5.

Når det gjelder tidligere H2H-data mellom TSC og Freiburg, har TSC 0 seire hjemme mens Freiburg har 0 seire borte.

Scoringer kan forventes fra et par spillere fra hvert lag, med et gjennomsnitt på mer enn 0,8 mål per kamp. Nedenfor følger en liste over spillere å være oppmerksomme på:

  • for TSC: M. Pantović(1 goals/match);
  • for Freiburg: R. Sallai(1 goals/match);

TSC vs Freiburg H2H-resultater

I tabellen nedenfor kan du se resultatene for de forrige 4 kampene mellom TSC og Freiburg:

Dato Resultat
n/a n/a
n/a n/a
n/a n/a
n/a n/a

Hvis du er interessert i mer H2H-data og ligastatistikk for hvert enkelt lag anbefaler vi at du besøker H2H-siden for TSC – Freiburg.

TSC vs Freiburg Fotballtips

Ved bruk av H2H-tabellen ovenfor og ved å sjekke formen for hvert enkelt lag de siste 5 kampene, kan vi beregne et sannsynlig sluttresultat for denne kampen.

TSC vs Freiburg Spilltips

Våre oddstips for Europaligaen-kampen TSC - Freiburg den 2023-10-26 er basert på den nyeste formkurven for hvert lag og H2H-data. Klikk på knappen Vis Spilltips for å vise oddstipsene våre.

TSC vs Freiburg Spilltips

Våre oddstips for Europaligaen-kampen TSC - Freiburg den 2023-10-26 er basert på den nyeste formkurven for hvert lag og H2H-data. Klikk på knappen Vis Spilltips for å vise oddstipsene våre.

Gjør din egen matchanalyse basert på tilgjengelig statistikk før du bestemmer deg for resultatet du vil satse på. Det er alltid best å sjekke dataene på egenhånd og ta informerte beslutninger, med statistikk levert av SoccerStats247.com.

Hvor bør du tippe på TSC vs Freiburg?

Hvis du leter etter et pålitelig nettsted å satse på en kamp mellom TSC og Freiburg, anbefaler vi at du sjekker følgende alternativer:

Alle disse operatørene har fått gode omtaler fra brukerne, de har en velkomstbonus ved registrering, har forskjellige spillalternativer for sport som fotball, tennis, basketball og 20+ andre idretter. Spill ansvarlig. 18+. Bonusvilkår og -betingelser gjelder, kun tilgjengelig for nye spillere.

Hva er dine kommentarer og spådommer for kampen mellom TSC vs Freiburg?

Publisert i Europaligaen Merket med: ,