Tromsø vs Aalesund

Tromsø vs AalesundTromsøAalesund

⚽ 2023-10-08 – Eliteserien

 

Tromsø vs Aalesund kampsniktitt

Kampen mellom Tromsø og Aalesund spilles 2023-10-08. Denne Eliteserien-kampen starter 15:00 GMT. Hjemmelaget ledet av manager G. Helstrup har 3 seire på de siste 5 kamper, mens Aalesund har 0 seier på de siste 5.

Når det gjelder tidligere H2H-data mellom Tromsø og Aalesund, har Tromsø 1 seire hjemme mens Aalesund har 0 seire borte.

Scoringer kan forventes fra et par spillere fra hvert lag, med et gjennomsnitt på mer enn 0,8 mål per kamp. Nedenfor følger en liste over spillere å være oppmerksomme på:

  • for Tromsø: n/a
  • for Aalesund: n/a

Tromsø vs Aalesund H2H-resultater

I tabellen nedenfor kan du se resultatene for de forrige 4 kampene mellom Tromsø og Aalesund:

Dato Resultat
2023-06-11 Aalesund 2 – 3 Tromsø
2022-11-13 Tromsø 2 – 2 Aalesund
2022-04-18 Aalesund 2 – 2 Tromsø
2017-08-20 Tromsø 3 – 2 Aalesund

Hvis du er interessert i mer H2H-data og ligastatistikk for hvert enkelt lag anbefaler vi at du besøker H2H-siden for Tromsø – Aalesund.

Tromsø vs Aalesund Fotballtips

Ved bruk av H2H-tabellen ovenfor og ved å sjekke formen for hvert enkelt lag de siste 5 kampene, kan vi beregne et sannsynlig sluttresultat for denne kampen.

Tromsø vs Aalesund Spilltips

Våre oddstips for Eliteserien-kampen Tromsø - Aalesund den 2023-10-08 er basert på den nyeste formkurven for hvert lag og H2H-data. Klikk på knappen Vis Spilltips for å vise oddstipsene våre.

Tromsø vs Aalesund Spilltips

Våre oddstips for Eliteserien-kampen Tromsø - Aalesund den 2023-10-08 er basert på den nyeste formkurven for hvert lag og H2H-data. Klikk på knappen Vis Spilltips for å vise oddstipsene våre.

Gjør din egen matchanalyse basert på tilgjengelig statistikk før du bestemmer deg for resultatet du vil satse på. Det er alltid best å sjekke dataene på egenhånd og ta informerte beslutninger, med statistikk levert av SoccerStats247.com.

Hvor bør du tippe på Tromsø vs Aalesund?

Hvis du leter etter et pålitelig nettsted å satse på en kamp mellom Tromsø og Aalesund, anbefaler vi at du sjekker følgende alternativer:

Alle disse operatørene har fått gode omtaler fra brukerne, de har en velkomstbonus ved registrering, har forskjellige spillalternativer for sport som fotball, tennis, basketball og 20+ andre idretter. Spill ansvarlig. 18+. Bonusvilkår og -betingelser gjelder, kun tilgjengelig for nye spillere.

Hva er dine kommentarer og spådommer for kampen mellom Tromsø vs Aalesund?

Publisert i Eliteserien Merket med: ,