Toulouse vs Lens

Toulouse vs LensToulouseLens

⚽ 2023-05-02 – Ligue 1

 

Toulouse vs Lens kampsniktitt

Kampen mellom Toulouse og Lens spilles 2023-05-02. Denne Ligue 1-kampen starter 19:00 GMT. Hjemmelaget ledet av manager P. Montanier har 4 seire på de siste 5 kamper, mens Lens har 4 seier på de siste 5.

Når det gjelder tidligere H2H-data mellom Toulouse og Lens, har Toulouse 0 seire hjemme mens Lens har 1 seire borte.

Scoringer kan forventes fra et par spillere fra hvert lag, med et gjennomsnitt på mer enn 0,8 mål per kamp. Nedenfor følger en liste over spillere å være oppmerksomme på:

  • for Toulouse: n/a
  • for Lens: n/a

Toulouse vs Lens H2H-resultater

I tabellen nedenfor kan du se resultatene for de forrige 4 kampene mellom Toulouse og Lens:

Dato Resultat
2022-10-28 Lens 3 – 0 Toulouse
2015-03-14 Lens 1 – 0 Toulouse
2014-10-24 Toulouse 0 – 2 Lens
n/a n/a

Hvis du er interessert i mer H2H-data og ligastatistikk for hvert enkelt lag anbefaler vi at du besøker H2H-siden for Toulouse – Lens.

Toulouse vs Lens Fotballtips

Ved bruk av H2H-tabellen ovenfor og ved å sjekke formen for hvert enkelt lag de siste 5 kampene, kan vi beregne et sannsynlig sluttresultat for denne kampen.

Toulouse vs Lens Spilltips

Våre oddstips for Ligue 1-kampen Toulouse - Lens den 2023-05-02 er basert på den nyeste formkurven for hvert lag og H2H-data. Klikk på knappen Vis Spilltips for å vise oddstipsene våre.

Toulouse vs Lens Spilltips

Våre oddstips for Ligue 1-kampen Toulouse - Lens den 2023-05-02 er basert på den nyeste formkurven for hvert lag og H2H-data. Klikk på knappen Vis Spilltips for å vise oddstipsene våre.

Gjør din egen matchanalyse basert på tilgjengelig statistikk før du bestemmer deg for resultatet du vil satse på. Det er alltid best å sjekke dataene på egenhånd og ta informerte beslutninger, med statistikk levert av SoccerStats247.com.

Hvor bør du tippe på Toulouse vs Lens?

Hvis du leter etter et pålitelig nettsted å satse på en kamp mellom Toulouse og Lens, anbefaler vi at du sjekker følgende alternativer:

unibet www.unibet.com bet365 www.bet365.com
comeon www.comeon.com mobilbet www.mobilbet.com

Alle disse operatørene har fått gode omtaler fra brukerne, de har en velkomstbonus ved registrering, har forskjellige spillalternativer for sport som fotball, tennis, basketball og 20+ andre idretter. Spill ansvarlig. 18+. Bonusvilkår og -betingelser gjelder, kun tilgjengelig for nye spillere.

Hva er dine kommentarer og spådommer for kampen mellom Toulouse vs Lens?

Publisert i Ligue 1 Merket med: ,