Tottenham Hotspur vs West Ham United

Tottenham Hotspur vs West Ham UnitedTottenham HotspurWest Ham United

⚽ 2023-12-07 – Premier League

 

Tottenham Hotspur vs West Ham United kampsniktitt

Kampen mellom Tottenham Hotspur og West Ham United spilles 2023-12-07. Denne Premier League-kampen starter 20:15 GMT. Hjemmelaget ledet av manager A. Postecoglou har 1 seire på de siste 5 kamper, mens West Ham United har 4 seier på de siste 5.

Når det gjelder tidligere H2H-data mellom Tottenham Hotspur og West Ham United, har Tottenham Hotspur 3 seire hjemme mens West Ham United har 0 seire borte.

Scoringer kan forventes fra et par spillere fra hvert lag, med et gjennomsnitt på mer enn 0,8 mål per kamp. Nedenfor følger en liste over spillere å være oppmerksomme på:

  • for Tottenham Hotspur: n/a
  • for West Ham United: n/a

Tottenham Hotspur vs West Ham United H2H-resultater

I tabellen nedenfor kan du se resultatene for de forrige 4 kampene mellom Tottenham Hotspur og West Ham United:

Dato Resultat
2023-02-19 Tottenham Hotspur 2 – 0 West Ham United
2022-08-31 West Ham United 1 – 1 Tottenham Hotspur
2022-03-20 Tottenham Hotspur 3 – 1 West Ham United
2021-12-22 Tottenham Hotspur 2 – 1 West Ham United

Hvis du er interessert i mer H2H-data og ligastatistikk for hvert enkelt lag anbefaler vi at du besøker H2H-siden for Tottenham Hotspur – West Ham United.

Tottenham Hotspur vs West Ham United Fotballtips

Ved bruk av H2H-tabellen ovenfor og ved å sjekke formen for hvert enkelt lag de siste 5 kampene, kan vi beregne et sannsynlig sluttresultat for denne kampen.

Tottenham Hotspur vs West Ham United Spilltips

Våre oddstips for Premier League-kampen Tottenham Hotspur - West Ham United den 2023-12-07 er basert på den nyeste formkurven for hvert lag og H2H-data. Klikk på knappen Vis Spilltips for å vise oddstipsene våre.

Tottenham Hotspur vs West Ham United Spilltips

Våre oddstips for Premier League-kampen Tottenham Hotspur - West Ham United den 2023-12-07 er basert på den nyeste formkurven for hvert lag og H2H-data. Klikk på knappen Vis Spilltips for å vise oddstipsene våre.

Gjør din egen matchanalyse basert på tilgjengelig statistikk før du bestemmer deg for resultatet du vil satse på. Det er alltid best å sjekke dataene på egenhånd og ta informerte beslutninger, med statistikk levert av SoccerStats247.com.

Hvor bør du tippe på Tottenham Hotspur vs West Ham United?

Hvis du leter etter et pålitelig nettsted å satse på en kamp mellom Tottenham Hotspur og West Ham United, anbefaler vi at du sjekker følgende alternativer:

Alle disse operatørene har fått gode omtaler fra brukerne, de har en velkomstbonus ved registrering, har forskjellige spillalternativer for sport som fotball, tennis, basketball og 20+ andre idretter. Spill ansvarlig. 18+. Bonusvilkår og -betingelser gjelder, kun tilgjengelig for nye spillere.

Hva er dine kommentarer og spådommer for kampen mellom Tottenham Hotspur vs West Ham United?

Publisert i Premier League Merket med: ,