Tottenham Hotspur vs Liverpool

Tottenham Hotspur vs LiverpoolTottenham HotspurLiverpool

⚽ 2023-09-30 – Premier League

 

Tottenham Hotspur vs Liverpool kampsniktitt

Kampen mellom Tottenham Hotspur og Liverpool spilles 2023-09-30. Denne Premier League-kampen starter 16:30 GMT. Hjemmelaget ledet av manager A. Postecoglou har 3 seire på de siste 5 kamper, mens Liverpool har 5 seier på de siste 5.

Når det gjelder tidligere H2H-data mellom Tottenham Hotspur og Liverpool, har Tottenham Hotspur 0 seire hjemme mens Liverpool har 1 seire borte.

Scoringer kan forventes fra et par spillere fra hvert lag, med et gjennomsnitt på mer enn 0,8 mål per kamp. Nedenfor følger en liste over spillere å være oppmerksomme på:

  • for Tottenham Hotspur: Son Heung-Min(0.83 goals/match);
  • for Liverpool: n/a

Tottenham Hotspur vs Liverpool H2H-resultater

I tabellen nedenfor kan du se resultatene for de forrige 4 kampene mellom Tottenham Hotspur og Liverpool:

Dato Resultat
2023-04-30 Liverpool 4 – 3 Tottenham Hotspur
2022-11-06 Tottenham Hotspur 1 – 2 Liverpool
2022-05-07 Liverpool 1 – 1 Tottenham Hotspur
2021-12-19 Tottenham Hotspur 2 – 2 Liverpool

Hvis du er interessert i mer H2H-data og ligastatistikk for hvert enkelt lag anbefaler vi at du besøker H2H-siden for Tottenham Hotspur – Liverpool.

Tottenham Hotspur vs Liverpool Fotballtips

Ved bruk av H2H-tabellen ovenfor og ved å sjekke formen for hvert enkelt lag de siste 5 kampene, kan vi beregne et sannsynlig sluttresultat for denne kampen.

Tottenham Hotspur vs Liverpool Spilltips

Våre oddstips for Premier League-kampen Tottenham Hotspur - Liverpool den 2023-09-30 er basert på den nyeste formkurven for hvert lag og H2H-data. Klikk på knappen Vis Spilltips for å vise oddstipsene våre.

Tottenham Hotspur vs Liverpool Spilltips

Våre oddstips for Premier League-kampen Tottenham Hotspur - Liverpool den 2023-09-30 er basert på den nyeste formkurven for hvert lag og H2H-data. Klikk på knappen Vis Spilltips for å vise oddstipsene våre.

Gjør din egen matchanalyse basert på tilgjengelig statistikk før du bestemmer deg for resultatet du vil satse på. Det er alltid best å sjekke dataene på egenhånd og ta informerte beslutninger, med statistikk levert av SoccerStats247.com.

Hvor bør du tippe på Tottenham Hotspur vs Liverpool?

Hvis du leter etter et pålitelig nettsted å satse på en kamp mellom Tottenham Hotspur og Liverpool, anbefaler vi at du sjekker følgende alternativer:

Alle disse operatørene har fått gode omtaler fra brukerne, de har en velkomstbonus ved registrering, har forskjellige spillalternativer for sport som fotball, tennis, basketball og 20+ andre idretter. Spill ansvarlig. 18+. Bonusvilkår og -betingelser gjelder, kun tilgjengelig for nye spillere.

Hva er dine kommentarer og spådommer for kampen mellom Tottenham Hotspur vs Liverpool?

Publisert i Premier League Merket med: ,