Toronto Raptors vs Detroit Pistons

Toronto Raptors vs Detroit PistonsToronto RaptorsDetroit Pistons

🏀 2023-11-19 – NBA

 

Toronto Raptors vs Detroit Pistons kampsniktitt

Kampen mellom Toronto Raptors og Detroit Pistons som spilles i NBA starter kl. 22:00 GMT den 2023-11-19. Hjemmelaget kommer med 5 seire i de siste 11 spilte kampene, mens Detroit Pistons har en vinnerprosent på 0.167 fra de siste 12 spilte kampene.

Når det gjelder de siste 4 møtene mellom de to lagene, har vi Toronto Raptors med 2 seire hjemme, mens Detroit Pistons har 0 seire registrert i bortekamper.

For inneværende sesong har Toronto Raptors en gjennomsnittlig poengforskjell på -2.4 poeng, mens Detroit Pistons har en gjennomsnittlig poengforskjell på -4.6 poeng:

  • Toronto Raptors: 108.5 gjennomsnittspoeng for, 110.9 gjennomsnittspoeng imot
  • Detroit Pistons: 110.6 gjennomsnittspoeng for, 115.2 gjennomsnittspoeng imot

Toronto Raptors vs Detroit Pistons H2H-resultater

Tabellen nedenfor presenterer resultatene av de siste fem møtene mellom Toronto Raptors og Detroit Pistons:

Dato Resultat
2023-07-12 Detroit Pistons 94 – 90 Toronto Raptors
2023-03-24 Toronto Raptors 118 – 97 Detroit Pistons
2023-02-25 Detroit Pistons 91 – 95 Toronto Raptors
2023-02-12 Toronto Raptors 119 – 118 Detroit Pistons

I tillegg til de endelige resultatene i disse kampene, kan du sjekke flere H2H-data for kampen mellom Toronto Raptors og Detroit Pistons, med gjeldende lagform og plasseringer.

Toronto Raptors vs Detroit Pistons Basketballtips

Med et raskt blikk over de siste H2H-resultatene mellom Toronto Raptors og Detroit Pistons, og vinnerratene for hvert lag, kan vi beregne en sannsynlighet for matchvinneren av denne basketballkampen.

Toronto Raptors vs Detroit Pistons Spilltips

Vårt tips for kampen Toronto Raptors vs Detroit Pistons, som spilles i NBA den 2023-11-19, er basert på formdata for hvert enkelt lag og H2H-statistikk. Klikk på knappen Se Spilltips, for å forhåndsvise vårt spilltips på matchvinner.

Toronto Raptors vs Detroit Pistons Spilltips

Vårt tips for kampen Toronto Raptors vs Detroit Pistons, som spilles i NBA den 2023-11-19, er basert på formdata for hvert enkelt lag og H2H-statistikk. Klikk på knappen Se Spilltips, for å forhåndsvise vårt spilltips på matchvinner.

Vi anbefaler at du sjekker mer inngående statistikk og gjør opp din egen mening før du tipper på matchvinneren. Det er best å sjekke statistikken selv med data levert av BasketballStats247.com og velge de beste spillalternativene.

Hvor kan du satse på Toronto Raptors vs Detroit Pistons?

Nedenfor har vi listet opp noen anbefalte nettsteder hvor du kan plassere matchvinnerspill på kampen mellom Toronto Raptors og Detroit Pistons, sammen med noen andre spillmarkeder som over/under, pausevinner og så videre:

Vår anbefaling for disse operatørene er basert på brukeranmeldelser og bransjeerfaring. I tillegg har disse spillselskapene registreringsbonuser for nye brukere, og de er gode for å spille på andre idretter som fotball, tennis, håndball og 20+ andre idretter. Ansvarsfraskrivelse: Vi har reklameavtaler med disse anbefalte spillnettstedene.

Hva er dine kommentarer og spådommer for kampen mellom Toronto Raptors vs Detroit Pistons?

Publisert i NBA Merket med: ,