Torino vs Sassuolo

Torino vs SassuoloTorinoSassuolo

⚽ 2023-11-06 – Serie A

 

Torino vs Sassuolo kampsniktitt

Kampen mellom Torino og Sassuolo spilles 2023-11-06. Denne Serie A-kampen starter 19:45 GMT. Hjemmelaget ledet av manager I. Juric har 1 seire på de siste 5 kamper, mens Sassuolo har 1 seier på de siste 5.

Når det gjelder tidligere H2H-data mellom Torino og Sassuolo, har Torino 0 seire hjemme mens Sassuolo har 1 seire borte.

Scoringer kan forventes fra et par spillere fra hvert lag, med et gjennomsnitt på mer enn 0,8 mål per kamp. Nedenfor følger en liste over spillere å være oppmerksomme på:

  • for Torino: n/a
  • for Sassuolo: n/a

Torino vs Sassuolo H2H-resultater

I tabellen nedenfor kan du se resultatene for de forrige 4 kampene mellom Torino og Sassuolo:

Dato Resultat
2023-04-03 Sassuolo 1 – 1 Torino
2022-09-17 Torino 0 – 1 Sassuolo
2022-01-23 Torino 1 – 1 Sassuolo
2021-09-17 Sassuolo 0 – 1 Torino

Hvis du er interessert i mer H2H-data og ligastatistikk for hvert enkelt lag anbefaler vi at du besøker H2H-siden for Torino – Sassuolo.

Torino vs Sassuolo Fotballtips

Ved bruk av H2H-tabellen ovenfor og ved å sjekke formen for hvert enkelt lag de siste 5 kampene, kan vi beregne et sannsynlig sluttresultat for denne kampen.

Torino vs Sassuolo Spilltips

Våre oddstips for Serie A-kampen Torino - Sassuolo den 2023-11-06 er basert på den nyeste formkurven for hvert lag og H2H-data. Klikk på knappen Vis Spilltips for å vise oddstipsene våre.

Torino vs Sassuolo Spilltips

Våre oddstips for Serie A-kampen Torino - Sassuolo den 2023-11-06 er basert på den nyeste formkurven for hvert lag og H2H-data. Klikk på knappen Vis Spilltips for å vise oddstipsene våre.

Gjør din egen matchanalyse basert på tilgjengelig statistikk før du bestemmer deg for resultatet du vil satse på. Det er alltid best å sjekke dataene på egenhånd og ta informerte beslutninger, med statistikk levert av SoccerStats247.com.

Hvor bør du tippe på Torino vs Sassuolo?

Hvis du leter etter et pålitelig nettsted å satse på en kamp mellom Torino og Sassuolo, anbefaler vi at du sjekker følgende alternativer:

Alle disse operatørene har fått gode omtaler fra brukerne, de har en velkomstbonus ved registrering, har forskjellige spillalternativer for sport som fotball, tennis, basketball og 20+ andre idretter. Spill ansvarlig. 18+. Bonusvilkår og -betingelser gjelder, kun tilgjengelig for nye spillere.

Hva er dine kommentarer og spådommer for kampen mellom Torino vs Sassuolo?

Publisert i Serie A Merket med: ,