Torino vs Monza

Torino vs MonzaTorinoMonza

⚽ 2023-05-07 – Serie A

 

Torino vs Monza kampsniktitt

Kampen mellom Torino og Monza spilles 2023-05-07. Denne Serie A-kampen starter 13:00 GMT. Hjemmelaget ledet av manager I. Juric har 2 seire på de siste 5 kamper, mens Monza har 3 seier på de siste 5.

Når det gjelder tidligere H2H-data mellom Torino og Monza, har Torino 0 seire hjemme mens Monza har 0 seire borte.

Scoringer kan forventes fra et par spillere fra hvert lag, med et gjennomsnitt på mer enn 0,8 mål per kamp. Nedenfor følger en liste over spillere å være oppmerksomme på:

  • for Torino: n/a
  • for Monza: n/a

Torino vs Monza H2H-resultater

I tabellen nedenfor kan du se resultatene for de forrige 4 kampene mellom Torino og Monza:

Dato Resultat
2022-08-13 Monza 1 – 2 Torino
n/a n/a
n/a n/a
n/a n/a

Hvis du er interessert i mer H2H-data og ligastatistikk for hvert enkelt lag anbefaler vi at du besøker H2H-siden for Torino – Monza.

Torino vs Monza Fotballtips

Ved bruk av H2H-tabellen ovenfor og ved å sjekke formen for hvert enkelt lag de siste 5 kampene, kan vi beregne et sannsynlig sluttresultat for denne kampen.

Torino vs Monza Spilltips

Våre oddstips for Serie A-kampen Torino - Monza den 2023-05-07 er basert på den nyeste formkurven for hvert lag og H2H-data. Klikk på knappen Vis Spilltips for å vise oddstipsene våre.

Torino vs Monza Spilltips

Våre oddstips for Serie A-kampen Torino - Monza den 2023-05-07 er basert på den nyeste formkurven for hvert lag og H2H-data. Klikk på knappen Vis Spilltips for å vise oddstipsene våre.

Gjør din egen matchanalyse basert på tilgjengelig statistikk før du bestemmer deg for resultatet du vil satse på. Det er alltid best å sjekke dataene på egenhånd og ta informerte beslutninger, med statistikk levert av SoccerStats247.com.

Hvor bør du tippe på Torino vs Monza?

Hvis du leter etter et pålitelig nettsted å satse på en kamp mellom Torino og Monza, anbefaler vi at du sjekker følgende alternativer:

unibet www.unibet.com bet365 www.bet365.com
comeon www.comeon.com mobilbet www.mobilbet.com

Alle disse operatørene har fått gode omtaler fra brukerne, de har en velkomstbonus ved registrering, har forskjellige spillalternativer for sport som fotball, tennis, basketball og 20+ andre idretter. Spill ansvarlig. 18+. Bonusvilkår og -betingelser gjelder, kun tilgjengelig for nye spillere.

Hva er dine kommentarer og spådommer for kampen mellom Torino vs Monza?

Publisert i Serie A Merket med: ,