Stuttgart vs Wolfsburg

Stuttgart vs WolfsburgStuttgartWolfsburg

⚽ 2023-10-07 – Bundesliga

 

Stuttgart vs Wolfsburg kampsniktitt

Kampen mellom Stuttgart og Wolfsburg spilles 2023-10-07. Denne Bundesliga-kampen starter 13:30 GMT. Hjemmelaget ledet av manager S. Hoeneß har 4 seire på de siste 5 kamper, mens Wolfsburg har 3 seier på de siste 5.

Når det gjelder tidligere H2H-data mellom Stuttgart og Wolfsburg, har Stuttgart 0 seire hjemme mens Wolfsburg har 1 seire borte.

Scoringer kan forventes fra et par spillere fra hvert lag, med et gjennomsnitt på mer enn 0,8 mål per kamp. Nedenfor følger en liste over spillere å være oppmerksomme på:

  • for Stuttgart: S. Guirassy(1.67 goals/match);
  • for Wolfsburg: J. Wind(1.17 goals/match);

Stuttgart vs Wolfsburg H2H-resultater

I tabellen nedenfor kan du se resultatene for de forrige 4 kampene mellom Stuttgart og Wolfsburg:

Dato Resultat
2023-03-18 Stuttgart 0 – 1 Wolfsburg
2022-10-01 Wolfsburg 3 – 2 Stuttgart
2022-04-30 Stuttgart 1 – 1 Wolfsburg
2021-12-11 Wolfsburg 0 – 2 Stuttgart

Hvis du er interessert i mer H2H-data og ligastatistikk for hvert enkelt lag anbefaler vi at du besøker H2H-siden for Stuttgart – Wolfsburg.

Stuttgart vs Wolfsburg Fotballtips

Ved bruk av H2H-tabellen ovenfor og ved å sjekke formen for hvert enkelt lag de siste 5 kampene, kan vi beregne et sannsynlig sluttresultat for denne kampen.

Stuttgart vs Wolfsburg Spilltips

Våre oddstips for Bundesliga-kampen Stuttgart - Wolfsburg den 2023-10-07 er basert på den nyeste formkurven for hvert lag og H2H-data. Klikk på knappen Vis Spilltips for å vise oddstipsene våre.

Stuttgart vs Wolfsburg Spilltips

Våre oddstips for Bundesliga-kampen Stuttgart - Wolfsburg den 2023-10-07 er basert på den nyeste formkurven for hvert lag og H2H-data. Klikk på knappen Vis Spilltips for å vise oddstipsene våre.

Gjør din egen matchanalyse basert på tilgjengelig statistikk før du bestemmer deg for resultatet du vil satse på. Det er alltid best å sjekke dataene på egenhånd og ta informerte beslutninger, med statistikk levert av SoccerStats247.com.

Hvor bør du tippe på Stuttgart vs Wolfsburg?

Hvis du leter etter et pålitelig nettsted å satse på en kamp mellom Stuttgart og Wolfsburg, anbefaler vi at du sjekker følgende alternativer:

Alle disse operatørene har fått gode omtaler fra brukerne, de har en velkomstbonus ved registrering, har forskjellige spillalternativer for sport som fotball, tennis, basketball og 20+ andre idretter. Spill ansvarlig. 18+. Bonusvilkår og -betingelser gjelder, kun tilgjengelig for nye spillere.

Hva er dine kommentarer og spådommer for kampen mellom Stuttgart vs Wolfsburg?

Publisert i Bundesliga Merket med: ,