Stuttgart vs Borussia Dortmund

Stuttgart vs Borussia DortmundStuttgartBorussia Dortmund

⚽ 2023-11-11 – Bundesliga

 

Stuttgart vs Borussia Dortmund kampsniktitt

Kampen mellom Stuttgart og Borussia Dortmund spilles 2023-11-11. Denne Bundesliga-kampen starter 14:30 GMT. Hjemmelaget ledet av manager S. Hoeneß har 3 seire på de siste 5 kamper, mens Borussia Dortmund har 3 seier på de siste 5.

Når det gjelder tidligere H2H-data mellom Stuttgart og Borussia Dortmund, har Stuttgart 0 seire hjemme mens Borussia Dortmund har 1 seire borte.

Scoringer kan forventes fra et par spillere fra hvert lag, med et gjennomsnitt på mer enn 0,8 mål per kamp. Nedenfor følger en liste over spillere å være oppmerksomme på:

  • for Stuttgart: S. Guirassy(1.75 goals/match);
  • for Borussia Dortmund: n/a

Stuttgart vs Borussia Dortmund H2H-resultater

I tabellen nedenfor kan du se resultatene for de forrige 4 kampene mellom Stuttgart og Borussia Dortmund:

Dato Resultat
2023-04-15 Stuttgart 3 – 3 Borussia Dortmund
2022-10-22 Borussia Dortmund 5 – 0 Stuttgart
2022-04-08 Stuttgart 0 – 2 Borussia Dortmund
2021-11-20 Borussia Dortmund 2 – 1 Stuttgart

Hvis du er interessert i mer H2H-data og ligastatistikk for hvert enkelt lag anbefaler vi at du besøker H2H-siden for Stuttgart – Borussia Dortmund.

Stuttgart vs Borussia Dortmund Fotballtips

Ved bruk av H2H-tabellen ovenfor og ved å sjekke formen for hvert enkelt lag de siste 5 kampene, kan vi beregne et sannsynlig sluttresultat for denne kampen.

Stuttgart vs Borussia Dortmund Spilltips

Våre oddstips for Bundesliga-kampen Stuttgart - Borussia Dortmund den 2023-11-11 er basert på den nyeste formkurven for hvert lag og H2H-data. Klikk på knappen Vis Spilltips for å vise oddstipsene våre.

Stuttgart vs Borussia Dortmund Spilltips

Våre oddstips for Bundesliga-kampen Stuttgart - Borussia Dortmund den 2023-11-11 er basert på den nyeste formkurven for hvert lag og H2H-data. Klikk på knappen Vis Spilltips for å vise oddstipsene våre.

Gjør din egen matchanalyse basert på tilgjengelig statistikk før du bestemmer deg for resultatet du vil satse på. Det er alltid best å sjekke dataene på egenhånd og ta informerte beslutninger, med statistikk levert av SoccerStats247.com.

Hvor bør du tippe på Stuttgart vs Borussia Dortmund?

Hvis du leter etter et pålitelig nettsted å satse på en kamp mellom Stuttgart og Borussia Dortmund, anbefaler vi at du sjekker følgende alternativer:

Alle disse operatørene har fått gode omtaler fra brukerne, de har en velkomstbonus ved registrering, har forskjellige spillalternativer for sport som fotball, tennis, basketball og 20+ andre idretter. Spill ansvarlig. 18+. Bonusvilkår og -betingelser gjelder, kun tilgjengelig for nye spillere.

Hva er dine kommentarer og spådommer for kampen mellom Stuttgart vs Borussia Dortmund?

Publisert i Bundesliga Merket med: ,