Strømsgodset vs Molde

Strømsgodset vs MoldeStrømsgodsetMolde

⚽ 2023-09-24 – Eliteserien

 

Strømsgodset vs Molde kampsniktitt

Kampen mellom Strømsgodset og Molde spilles 2023-09-24. Denne Eliteserien-kampen starter 15:00 GMT. Hjemmelaget ledet av manager J. Isnes har 2 seire på de siste 5 kamper, mens Molde har 2 seier på de siste 5.

Når det gjelder tidligere H2H-data mellom Strømsgodset og Molde, har Strømsgodset 0 seire hjemme mens Molde har 1 seire borte.

Scoringer kan forventes fra et par spillere fra hvert lag, med et gjennomsnitt på mer enn 0,8 mål per kamp. Nedenfor følger en liste over spillere å være oppmerksomme på:

  • for Strømsgodset: n/a
  • for Molde: n/a

Strømsgodset vs Molde H2H-resultater

I tabellen nedenfor kan du se resultatene for de forrige 4 kampene mellom Strømsgodset og Molde:

Dato Resultat
2023-06-28 Molde 3 – 0 Strømsgodset
2023-05-13 Molde 3 – 2 Strømsgodset
2022-07-31 Molde 3 – 0 Strømsgodset
2022-04-10 Strømsgodset 1 – 3 Molde

Hvis du er interessert i mer H2H-data og ligastatistikk for hvert enkelt lag anbefaler vi at du besøker H2H-siden for Strømsgodset – Molde.

Strømsgodset vs Molde Fotballtips

Ved bruk av H2H-tabellen ovenfor og ved å sjekke formen for hvert enkelt lag de siste 5 kampene, kan vi beregne et sannsynlig sluttresultat for denne kampen.

Strømsgodset vs Molde Spilltips

Våre oddstips for Eliteserien-kampen Strømsgodset - Molde den 2023-09-24 er basert på den nyeste formkurven for hvert lag og H2H-data. Klikk på knappen Vis Spilltips for å vise oddstipsene våre.

Strømsgodset vs Molde Spilltips

Våre oddstips for Eliteserien-kampen Strømsgodset - Molde den 2023-09-24 er basert på den nyeste formkurven for hvert lag og H2H-data. Klikk på knappen Vis Spilltips for å vise oddstipsene våre.

Gjør din egen matchanalyse basert på tilgjengelig statistikk før du bestemmer deg for resultatet du vil satse på. Det er alltid best å sjekke dataene på egenhånd og ta informerte beslutninger, med statistikk levert av SoccerStats247.com.

Hvor bør du tippe på Strømsgodset vs Molde?

Hvis du leter etter et pålitelig nettsted å satse på en kamp mellom Strømsgodset og Molde, anbefaler vi at du sjekker følgende alternativer:

Alle disse operatørene har fått gode omtaler fra brukerne, de har en velkomstbonus ved registrering, har forskjellige spillalternativer for sport som fotball, tennis, basketball og 20+ andre idretter. Spill ansvarlig. 18+. Bonusvilkår og -betingelser gjelder, kun tilgjengelig for nye spillere.

Hva er dine kommentarer og spådommer for kampen mellom Strømsgodset vs Molde?

Publisert i Eliteserien Merket med: ,