Stabæk vs Valerenga

Stabæk vs ValerengaStabækValerenga

⚽ 2023-05-29 – Eliteserien

 

Stabæk vs Valerenga kampsniktitt

Kampen mellom Stabæk og Valerenga spilles 2023-05-29. Denne Eliteserien-kampen starter 15:00 GMT. Hjemmelaget ledet av manager L. Bohinen har 3 seire på de siste 5 kamper, mens Valerenga har 3 seier på de siste 5.

Når det gjelder tidligere H2H-data mellom Stabæk og Valerenga, har Stabæk 0 seire hjemme mens Valerenga har 1 seire borte.

Scoringer kan forventes fra et par spillere fra hvert lag, med et gjennomsnitt på mer enn 0,8 mål per kamp. Nedenfor følger en liste over spillere å være oppmerksomme på:

  • for Stabæk: n/a
  • for Valerenga: n/a

Stabæk vs Valerenga H2H-resultater

I tabellen nedenfor kan du se resultatene for de forrige 4 kampene mellom Stabæk og Valerenga:

Dato Resultat
2021-08-29 Valerenga 3 – 1 Stabæk
2021-06-24 Stabæk 0 – 2 Valerenga
2020-12-02 Stabæk 1 – 1 Valerenga
2020-06-21 Valerenga 2 – 2 Stabæk

Hvis du er interessert i mer H2H-data og ligastatistikk for hvert enkelt lag anbefaler vi at du besøker H2H-siden for Stabæk – Valerenga.

Stabæk vs Valerenga Fotballtips

Ved bruk av H2H-tabellen ovenfor og ved å sjekke formen for hvert enkelt lag de siste 5 kampene, kan vi beregne et sannsynlig sluttresultat for denne kampen.

Stabæk vs Valerenga Spilltips

Våre oddstips for Eliteserien-kampen Stabæk - Valerenga den 2023-05-29 er basert på den nyeste formkurven for hvert lag og H2H-data. Klikk på knappen Vis Spilltips for å vise oddstipsene våre.

Stabæk vs Valerenga Spilltips

Våre oddstips for Eliteserien-kampen Stabæk - Valerenga den 2023-05-29 er basert på den nyeste formkurven for hvert lag og H2H-data. Klikk på knappen Vis Spilltips for å vise oddstipsene våre.

Gjør din egen matchanalyse basert på tilgjengelig statistikk før du bestemmer deg for resultatet du vil satse på. Det er alltid best å sjekke dataene på egenhånd og ta informerte beslutninger, med statistikk levert av SoccerStats247.com.

Hvor bør du tippe på Stabæk vs Valerenga?

Hvis du leter etter et pålitelig nettsted å satse på en kamp mellom Stabæk og Valerenga, anbefaler vi at du sjekker følgende alternativer:

unibet www.unibet.com bet365 www.bet365.com
comeon www.comeon.com mobilbet www.mobilbet.com

Alle disse operatørene har fått gode omtaler fra brukerne, de har en velkomstbonus ved registrering, har forskjellige spillalternativer for sport som fotball, tennis, basketball og 20+ andre idretter. Spill ansvarlig. 18+. Bonusvilkår og -betingelser gjelder, kun tilgjengelig for nye spillere.

Hva er dine kommentarer og spådommer for kampen mellom Stabæk vs Valerenga?

Publisert i Eliteserien Merket med: ,