Stabæk vs Molde

Stabæk vs MoldeStabækMolde

⚽ 2023-07-29 – Eliteserien

 

Stabæk vs Molde kampsniktitt

Kampen mellom Stabæk og Molde spilles 2023-07-29. Denne Eliteserien-kampen starter 16:00 GMT. Hjemmelaget ledet av manager L. Bohinen har 0 seire på de siste 5 kamper, mens Molde har 4 seier på de siste 5.

Når det gjelder tidligere H2H-data mellom Stabæk og Molde, har Stabæk 0 seire hjemme mens Molde har 1 seire borte.

Scoringer kan forventes fra et par spillere fra hvert lag, med et gjennomsnitt på mer enn 0,8 mål per kamp. Nedenfor følger en liste over spillere å være oppmerksomme på:

  • for Stabæk: n/a
  • for Molde: n/a

Stabæk vs Molde H2H-resultater

I tabellen nedenfor kan du se resultatene for de forrige 4 kampene mellom Stabæk og Molde:

Dato Resultat
2023-04-30 Molde 2 – 3 Stabæk
2023-03-18 Stabæk 1 – 1 Molde
2021-10-23 Stabæk 0 – 3 Molde
2021-06-20 Molde 2 – 1 Stabæk

Hvis du er interessert i mer H2H-data og ligastatistikk for hvert enkelt lag anbefaler vi at du besøker H2H-siden for Stabæk – Molde.

Stabæk vs Molde Fotballtips

Ved bruk av H2H-tabellen ovenfor og ved å sjekke formen for hvert enkelt lag de siste 5 kampene, kan vi beregne et sannsynlig sluttresultat for denne kampen.

Stabæk vs Molde Spilltips

Våre oddstips for Eliteserien-kampen Stabæk - Molde den 2023-07-29 er basert på den nyeste formkurven for hvert lag og H2H-data. Klikk på knappen Vis Spilltips for å vise oddstipsene våre.

Stabæk vs Molde Spilltips

Våre oddstips for Eliteserien-kampen Stabæk - Molde den 2023-07-29 er basert på den nyeste formkurven for hvert lag og H2H-data. Klikk på knappen Vis Spilltips for å vise oddstipsene våre.

Gjør din egen matchanalyse basert på tilgjengelig statistikk før du bestemmer deg for resultatet du vil satse på. Det er alltid best å sjekke dataene på egenhånd og ta informerte beslutninger, med statistikk levert av SoccerStats247.com.

Hvor bør du tippe på Stabæk vs Molde?

Hvis du leter etter et pålitelig nettsted å satse på en kamp mellom Stabæk og Molde, anbefaler vi at du sjekker følgende alternativer:

unibet www.unibet.com - -
comeon www.comeon.com mobilbet www.mobilbet.com

Alle disse operatørene har fått gode omtaler fra brukerne, de har en velkomstbonus ved registrering, har forskjellige spillalternativer for sport som fotball, tennis, basketball og 20+ andre idretter. Spill ansvarlig. 18+. Bonusvilkår og -betingelser gjelder, kun tilgjengelig for nye spillere.

Hva er dine kommentarer og spådommer for kampen mellom Stabæk vs Molde?

Publisert i Eliteserien Merket med: ,