Stabæk vs Haugesund

Stabæk vs HaugesundStabækHaugesund

⚽ 2023-04-23 – Eliteserien

 

Stabæk vs Haugesund kampsniktitt

Kampen mellom Stabæk og Haugesund spilles 2023-04-23. Denne Eliteserien-kampen starter 15:00 GMT. Hjemmelaget ledet av manager L. Bohinen har 2 seire på de siste 5 kamper, mens Haugesund har 1 seier på de siste 5.

Når det gjelder tidligere H2H-data mellom Stabæk og Haugesund, har Stabæk 2 seire hjemme mens Haugesund har 0 seire borte.

Scoringer kan forventes fra et par spillere fra hvert lag, med et gjennomsnitt på mer enn 0,8 mål per kamp. Nedenfor følger en liste over spillere å være oppmerksomme på:

  • for Stabæk: n/a
  • for Haugesund: n/a

Stabæk vs Haugesund H2H-resultater

I tabellen nedenfor kan du se resultatene for de forrige 4 kampene mellom Stabæk og Haugesund:

Dato Resultat
2021-10-31 Stabæk 2 – 1 Haugesund
2021-05-24 Haugesund 0 – 0 Stabæk
2020-09-12 Stabæk 2 – 1 Haugesund
2020-08-02 Haugesund 3 – 1 Stabæk

Hvis du er interessert i mer H2H-data og ligastatistikk for hvert enkelt lag anbefaler vi at du besøker H2H-siden for Stabæk – Haugesund.

Stabæk vs Haugesund Fotballtips

Ved bruk av H2H-tabellen ovenfor og ved å sjekke formen for hvert enkelt lag de siste 5 kampene, kan vi beregne et sannsynlig sluttresultat for denne kampen.

Stabæk vs Haugesund Spilltips

Våre oddstips for Eliteserien-kampen Stabæk - Haugesund den 2023-04-23 er basert på den nyeste formkurven for hvert lag og H2H-data. Klikk på knappen Vis Spilltips for å vise oddstipsene våre.

Stabæk vs Haugesund Spilltips

Våre oddstips for Eliteserien-kampen Stabæk - Haugesund den 2023-04-23 er basert på den nyeste formkurven for hvert lag og H2H-data. Klikk på knappen Vis Spilltips for å vise oddstipsene våre.

Gjør din egen matchanalyse basert på tilgjengelig statistikk før du bestemmer deg for resultatet du vil satse på. Det er alltid best å sjekke dataene på egenhånd og ta informerte beslutninger, med statistikk levert av SoccerStats247.com.

Hvor bør du tippe på Stabæk vs Haugesund?

Hvis du leter etter et pålitelig nettsted å satse på en kamp mellom Stabæk og Haugesund, anbefaler vi at du sjekker følgende alternativer:

unibet www.unibet.com bet365 www.bet365.com
comeon www.comeon.com mobilbet www.mobilbet.com

Alle disse operatørene har fått gode omtaler fra brukerne, de har en velkomstbonus ved registrering, har forskjellige spillalternativer for sport som fotball, tennis, basketball og 20+ andre idretter. Spill ansvarlig. 18+. Bonusvilkår og -betingelser gjelder, kun tilgjengelig for nye spillere.

Hva er dine kommentarer og spådommer for kampen mellom Stabæk vs Haugesund?

Publisert i Eliteserien Merket med: ,