Stabæk vs Bodø / Glimt

Stabæk vs Bodø / GlimtStabækBodø / Glimt

⚽ 2023-11-05 – Eliteserien

 

Stabæk vs Bodø / Glimt kampsniktitt

Kampen mellom Stabæk og Bodø / Glimt spilles 2023-11-05. Denne Eliteserien-kampen starter 16:00 GMT. Hjemmelaget ledet av manager B. Bradley har 2 seire på de siste 5 kamper, mens Bodø / Glimt har 5 seier på de siste 5.

Når det gjelder tidligere H2H-data mellom Stabæk og Bodø / Glimt, har Stabæk 0 seire hjemme mens Bodø / Glimt har 1 seire borte.

Scoringer kan forventes fra et par spillere fra hvert lag, med et gjennomsnitt på mer enn 0,8 mål per kamp. Nedenfor følger en liste over spillere å være oppmerksomme på:

  • for Stabæk: n/a
  • for Bodø / Glimt: A. Pellegrino(0.96 goals/match);

Stabæk vs Bodø / Glimt H2H-resultater

I tabellen nedenfor kan du se resultatene for de forrige 4 kampene mellom Stabæk og Bodø / Glimt:

Dato Resultat
2023-04-16 Bodø / Glimt 4 – 0 Stabæk
2021-10-03 Stabæk 0 – 3 Bodø / Glimt
2021-06-27 Bodø / Glimt 4 – 1 Stabæk
2020-12-06 Bodø / Glimt 5 – 2 Stabæk

Hvis du er interessert i mer H2H-data og ligastatistikk for hvert enkelt lag anbefaler vi at du besøker H2H-siden for Stabæk – Bodø / Glimt.

Stabæk vs Bodø / Glimt Fotballtips

Ved bruk av H2H-tabellen ovenfor og ved å sjekke formen for hvert enkelt lag de siste 5 kampene, kan vi beregne et sannsynlig sluttresultat for denne kampen.

Stabæk vs Bodø / Glimt Spilltips

Våre oddstips for Eliteserien-kampen Stabæk - Bodø / Glimt den 2023-11-05 er basert på den nyeste formkurven for hvert lag og H2H-data. Klikk på knappen Vis Spilltips for å vise oddstipsene våre.

Stabæk vs Bodø / Glimt Spilltips

Våre oddstips for Eliteserien-kampen Stabæk - Bodø / Glimt den 2023-11-05 er basert på den nyeste formkurven for hvert lag og H2H-data. Klikk på knappen Vis Spilltips for å vise oddstipsene våre.

Gjør din egen matchanalyse basert på tilgjengelig statistikk før du bestemmer deg for resultatet du vil satse på. Det er alltid best å sjekke dataene på egenhånd og ta informerte beslutninger, med statistikk levert av SoccerStats247.com.

Hvor bør du tippe på Stabæk vs Bodø / Glimt?

Hvis du leter etter et pålitelig nettsted å satse på en kamp mellom Stabæk og Bodø / Glimt, anbefaler vi at du sjekker følgende alternativer:

Alle disse operatørene har fått gode omtaler fra brukerne, de har en velkomstbonus ved registrering, har forskjellige spillalternativer for sport som fotball, tennis, basketball og 20+ andre idretter. Spill ansvarlig. 18+. Bonusvilkår og -betingelser gjelder, kun tilgjengelig for nye spillere.

Hva er dine kommentarer og spådommer for kampen mellom Stabæk vs Bodø / Glimt?

Publisert i Eliteserien Merket med: ,