Sporting Lisbon vs Midtjylland

Sporting Lisbon vs MidtjyllandSporting LisbonMidtjylland

⚽ 2023-02-16 – Europaligaen

 

Sporting Lisbon vs Midtjylland kampsniktitt

Kampen mellom Sporting Lisbon og Midtjylland spilles 2023-02-16. Denne Europaligaen-kampen starter 20:00 GMT. Hjemmelaget ledet av manager Ruben Amorim har 3 seire på de siste 5 kamper, mens Midtjylland har 1 seier på de siste 5.

Når det gjelder tidligere H2H-data mellom Sporting Lisbon og Midtjylland, har Sporting Lisbon 0 seire hjemme mens Midtjylland har 0 seire borte.

Scoringer kan forventes fra et par spillere fra hvert lag, med et gjennomsnitt på mer enn 0,8 mål per kamp. Nedenfor følger en liste over spillere å være oppmerksomme på:

  • for Sporting Lisbon: n/a
  • for Midtjylland: n/a

Sporting Lisbon vs Midtjylland H2H-resultater

I tabellen nedenfor kan du se resultatene for de forrige 4 kampene mellom Sporting Lisbon og Midtjylland:

Dato Resultat
n/a n/a
n/a n/a
n/a n/a
n/a n/a

Hvis du er interessert i mer H2H-data og ligastatistikk for hvert enkelt lag anbefaler vi at du besøker H2H-siden for Sporting Lisbon – Midtjylland.

Sporting Lisbon vs Midtjylland Fotballtips

Ved bruk av H2H-tabellen ovenfor og ved å sjekke formen for hvert enkelt lag de siste 5 kampene, kan vi beregne et sannsynlig sluttresultat for denne kampen.

Sporting Lisbon vs Midtjylland Spilltips

Våre oddstips for Europaligaen-kampen Sporting Lisbon - Midtjylland den 2023-02-16 er basert på den nyeste formkurven for hvert lag og H2H-data. Klikk på knappen Vis Spilltips for å vise oddstipsene våre.

Sporting Lisbon vs Midtjylland Spilltips

Våre oddstips for Europaligaen-kampen Sporting Lisbon - Midtjylland den 2023-02-16 er basert på den nyeste formkurven for hvert lag og H2H-data. Klikk på knappen Vis Spilltips for å vise oddstipsene våre.

Gjør din egen matchanalyse basert på tilgjengelig statistikk før du bestemmer deg for resultatet du vil satse på. Det er alltid best å sjekke dataene på egenhånd og ta informerte beslutninger, med statistikk levert av SoccerStats247.com.

Hvor bør du tippe på Sporting Lisbon vs Midtjylland?

Hvis du leter etter et pålitelig nettsted å satse på en kamp mellom Sporting Lisbon og Midtjylland, anbefaler vi at du sjekker følgende alternativer:

unibet www.unibet.com bet365 www.bet365.com
comeon www.comeon.com mobilbet www.mobilbet.com

Alle disse operatørene har fått gode omtaler fra brukerne, de har en velkomstbonus ved registrering, har forskjellige spillalternativer for sport som fotball, tennis, basketball og 20+ andre idretter. Spill ansvarlig. 18+. Bonusvilkår og -betingelser gjelder, kun tilgjengelig for nye spillere.

Hva er dine kommentarer og spådommer for kampen mellom Sporting Lisbon vs Midtjylland?

Publisert i Europaligaen Merket med: ,