Sparta Prague vs Rangers

Sparta Prague vs RangersSparta PragueRangers

⚽ 2023-10-26 – Europaligaen

 

Sparta Prague vs Rangers kampsniktitt

Kampen mellom Sparta Prague og Rangers spilles 2023-10-26. Denne Europaligaen-kampen starter 16:45 GMT. Hjemmelaget ledet av manager B. Priske har 4 seire på de siste 5 kamper, mens Rangers har 3 seier på de siste 5.

Når det gjelder tidligere H2H-data mellom Sparta Prague og Rangers, har Sparta Prague 1 seire hjemme mens Rangers har 0 seire borte.

Scoringer kan forventes fra et par spillere fra hvert lag, med et gjennomsnitt på mer enn 0,8 mål per kamp. Nedenfor følger en liste over spillere å være oppmerksomme på:

  • for Sparta Prague: M. Vitík(1 goals/match);
  • for Rangers: A. Sima(1 goals/match);

Sparta Prague vs Rangers H2H-resultater

I tabellen nedenfor kan du se resultatene for de forrige 4 kampene mellom Sparta Prague og Rangers:

Dato Resultat
2021-11-25 Rangers 2 – 0 Sparta Prague
2021-09-30 Sparta Prague 1 – 0 Rangers
n/a n/a
n/a n/a

Hvis du er interessert i mer H2H-data og ligastatistikk for hvert enkelt lag anbefaler vi at du besøker H2H-siden for Sparta Prague – Rangers.

Sparta Prague vs Rangers Fotballtips

Ved bruk av H2H-tabellen ovenfor og ved å sjekke formen for hvert enkelt lag de siste 5 kampene, kan vi beregne et sannsynlig sluttresultat for denne kampen.

Sparta Prague vs Rangers Spilltips

Våre oddstips for Europaligaen-kampen Sparta Prague - Rangers den 2023-10-26 er basert på den nyeste formkurven for hvert lag og H2H-data. Klikk på knappen Vis Spilltips for å vise oddstipsene våre.

Sparta Prague vs Rangers Spilltips

Våre oddstips for Europaligaen-kampen Sparta Prague - Rangers den 2023-10-26 er basert på den nyeste formkurven for hvert lag og H2H-data. Klikk på knappen Vis Spilltips for å vise oddstipsene våre.

Gjør din egen matchanalyse basert på tilgjengelig statistikk før du bestemmer deg for resultatet du vil satse på. Det er alltid best å sjekke dataene på egenhånd og ta informerte beslutninger, med statistikk levert av SoccerStats247.com.

Hvor bør du tippe på Sparta Prague vs Rangers?

Hvis du leter etter et pålitelig nettsted å satse på en kamp mellom Sparta Prague og Rangers, anbefaler vi at du sjekker følgende alternativer:

Alle disse operatørene har fått gode omtaler fra brukerne, de har en velkomstbonus ved registrering, har forskjellige spillalternativer for sport som fotball, tennis, basketball og 20+ andre idretter. Spill ansvarlig. 18+. Bonusvilkår og -betingelser gjelder, kun tilgjengelig for nye spillere.

Hva er dine kommentarer og spådommer for kampen mellom Sparta Prague vs Rangers?

Publisert i Europaligaen Merket med: ,