Sparta Prague vs Aris Limassol

Sparta Prague vs Aris LimassolSparta PragueAris Limassol

⚽ 2023-09-21 – Europaligaen

 

Sparta Prague vs Aris Limassol kampsniktitt

Kampen mellom Sparta Prague og Aris Limassol spilles 2023-09-21. Denne Europaligaen-kampen starter 19:00 GMT. Hjemmelaget ledet av manager B. Priske har 4 seire på de siste 5 kamper, mens Aris Limassol har 3 seier på de siste 5.

Når det gjelder tidligere H2H-data mellom Sparta Prague og Aris Limassol, har Sparta Prague 0 seire hjemme mens Aris Limassol har 0 seire borte.

Scoringer kan forventes fra et par spillere fra hvert lag, med et gjennomsnitt på mer enn 0,8 mål per kamp. Nedenfor følger en liste over spillere å være oppmerksomme på:

  • for Sparta Prague: L. Krejčí(1 goals/match);
  • for Aris Limassol: M. Mayambela(1 goals/match);Y. Gomis(1.5 goals/match);

Sparta Prague vs Aris Limassol H2H-resultater

I tabellen nedenfor kan du se resultatene for de forrige 4 kampene mellom Sparta Prague og Aris Limassol:

Dato Resultat
n/a n/a
n/a n/a
n/a n/a
n/a n/a

Hvis du er interessert i mer H2H-data og ligastatistikk for hvert enkelt lag anbefaler vi at du besøker H2H-siden for Sparta Prague – Aris Limassol.

Sparta Prague vs Aris Limassol Fotballtips

Ved bruk av H2H-tabellen ovenfor og ved å sjekke formen for hvert enkelt lag de siste 5 kampene, kan vi beregne et sannsynlig sluttresultat for denne kampen.

Sparta Prague vs Aris Limassol Spilltips

Våre oddstips for Europaligaen-kampen Sparta Prague - Aris Limassol den 2023-09-21 er basert på den nyeste formkurven for hvert lag og H2H-data. Klikk på knappen Vis Spilltips for å vise oddstipsene våre.

Sparta Prague vs Aris Limassol Spilltips

Våre oddstips for Europaligaen-kampen Sparta Prague - Aris Limassol den 2023-09-21 er basert på den nyeste formkurven for hvert lag og H2H-data. Klikk på knappen Vis Spilltips for å vise oddstipsene våre.

Gjør din egen matchanalyse basert på tilgjengelig statistikk før du bestemmer deg for resultatet du vil satse på. Det er alltid best å sjekke dataene på egenhånd og ta informerte beslutninger, med statistikk levert av SoccerStats247.com.

Hvor bør du tippe på Sparta Prague vs Aris Limassol?

Hvis du leter etter et pålitelig nettsted å satse på en kamp mellom Sparta Prague og Aris Limassol, anbefaler vi at du sjekker følgende alternativer:

unibet www.unibet.com - -
comeon www.comeon.com mobilbet www.mobilbet.com

Alle disse operatørene har fått gode omtaler fra brukerne, de har en velkomstbonus ved registrering, har forskjellige spillalternativer for sport som fotball, tennis, basketball og 20+ andre idretter. Spill ansvarlig. 18+. Bonusvilkår og -betingelser gjelder, kun tilgjengelig for nye spillere.

Hva er dine kommentarer og spådommer for kampen mellom Sparta Prague vs Aris Limassol?

Publisert i Europaligaen Merket med: ,