Southampton vs Nottingham Forest

Southampton vs Nottingham ForestSouthamptonNottingham Forest

⚽ 2023-01-04 – Premier League

 

Southampton vs Nottingham Forest kampsniktitt

Kampen mellom Southampton og Nottingham Forest spilles 2023-01-04. Denne Premier League-kampen starter 19:30 GMT. Hjemmelaget ledet av manager N. Jones har 1 seire på de siste 5 kamper, mens Nottingham Forest har 3 seier på de siste 5.

Når det gjelder tidligere H2H-data mellom Southampton og Nottingham Forest, har Southampton 0 seire hjemme mens Nottingham Forest har 0 seire borte.

Scoringer kan forventes fra et par spillere fra hvert lag, med et gjennomsnitt på mer enn 0,8 mål per kamp. Nedenfor følger en liste over spillere å være oppmerksomme på:

  • for Southampton: n/a
  • for Nottingham Forest: n/a

Southampton vs Nottingham Forest H2H-resultater

I tabellen nedenfor kan du se resultatene for de forrige 4 kampene mellom Southampton og Nottingham Forest:

Dato Resultat
n/a n/a
n/a n/a
n/a n/a
n/a n/a

Hvis du er interessert i mer H2H-data og ligastatistikk for hvert enkelt lag anbefaler vi at du besøker H2H-siden for Southampton – Nottingham Forest.

Southampton vs Nottingham Forest Fotballtips

Ved bruk av H2H-tabellen ovenfor og ved å sjekke formen for hvert enkelt lag de siste 5 kampene, kan vi beregne et sannsynlig sluttresultat for denne kampen.

Southampton vs Nottingham Forest Spilltips

Våre oddstips for Premier League-kampen Southampton - Nottingham Forest den 2023-01-04 er basert på den nyeste formkurven for hvert lag og H2H-data. Klikk på knappen Vis Spilltips for å vise oddstipsene våre.

Southampton vs Nottingham Forest Spilltips

Våre oddstips for Premier League-kampen Southampton - Nottingham Forest den 2023-01-04 er basert på den nyeste formkurven for hvert lag og H2H-data. Klikk på knappen Vis Spilltips for å vise oddstipsene våre.

Gjør din egen matchanalyse basert på tilgjengelig statistikk før du bestemmer deg for resultatet du vil satse på. Det er alltid best å sjekke dataene på egenhånd og ta informerte beslutninger, med statistikk levert av SoccerStats247.com.

Hvor bør du tippe på Southampton vs Nottingham Forest?

Hvis du leter etter et pålitelig nettsted å satse på en kamp mellom Southampton og Nottingham Forest, anbefaler vi at du sjekker følgende alternativer:

unibet www.unibet.com bet365 www.bet365.com
comeon www.comeon.com mobilbet www.mobilbet.com

Alle disse operatørene har fått gode omtaler fra brukerne, de har en velkomstbonus ved registrering, har forskjellige spillalternativer for sport som fotball, tennis, basketball og 20+ andre idretter. Spill ansvarlig. 18+. Bonusvilkår og -betingelser gjelder, kun tilgjengelig for nye spillere.

Hva er dine kommentarer og spådommer for kampen mellom Southampton vs Nottingham Forest?

Publisert i Premier League Merket med: ,