Slovan Bratislava vs Aris Limassol

Slovan Bratislava vs Aris LimassolSlovan BratislavaAris Limassol

⚽ 2023-08-24 – Europaligaen

 

Slovan Bratislava vs Aris Limassol kampsniktitt

Kampen mellom Slovan Bratislava og Aris Limassol spilles 2023-08-24. Denne Europaligaen-kampen starter 18:30 GMT. Hjemmelaget ledet av manager V. Weiss har 1 seire på de siste 5 kamper, mens Aris Limassol har 3 seier på de siste 5.

Når det gjelder tidligere H2H-data mellom Slovan Bratislava og Aris Limassol, har Slovan Bratislava 0 seire hjemme mens Aris Limassol har 0 seire borte.

Scoringer kan forventes fra et par spillere fra hvert lag, med et gjennomsnitt på mer enn 0,8 mål per kamp. Nedenfor følger en liste over spillere å være oppmerksomme på:

  • for Slovan Bratislava: n/a
  • for Aris Limassol: n/a

Slovan Bratislava vs Aris Limassol H2H-resultater

I tabellen nedenfor kan du se resultatene for de forrige 4 kampene mellom Slovan Bratislava og Aris Limassol:

Dato Resultat
n/a n/a
n/a n/a
n/a n/a
n/a n/a

Hvis du er interessert i mer H2H-data og ligastatistikk for hvert enkelt lag anbefaler vi at du besøker H2H-siden for Slovan Bratislava – Aris Limassol.

Slovan Bratislava vs Aris Limassol Fotballtips

Ved bruk av H2H-tabellen ovenfor og ved å sjekke formen for hvert enkelt lag de siste 5 kampene, kan vi beregne et sannsynlig sluttresultat for denne kampen.

Slovan Bratislava vs Aris Limassol Spilltips

Våre oddstips for Europaligaen-kampen Slovan Bratislava - Aris Limassol den 2023-08-24 er basert på den nyeste formkurven for hvert lag og H2H-data. Klikk på knappen Vis Spilltips for å vise oddstipsene våre.

Slovan Bratislava vs Aris Limassol Spilltips

Våre oddstips for Europaligaen-kampen Slovan Bratislava - Aris Limassol den 2023-08-24 er basert på den nyeste formkurven for hvert lag og H2H-data. Klikk på knappen Vis Spilltips for å vise oddstipsene våre.

Gjør din egen matchanalyse basert på tilgjengelig statistikk før du bestemmer deg for resultatet du vil satse på. Det er alltid best å sjekke dataene på egenhånd og ta informerte beslutninger, med statistikk levert av SoccerStats247.com.

Hvor bør du tippe på Slovan Bratislava vs Aris Limassol?

Hvis du leter etter et pålitelig nettsted å satse på en kamp mellom Slovan Bratislava og Aris Limassol, anbefaler vi at du sjekker følgende alternativer:

unibet www.unibet.com - -
comeon www.comeon.com mobilbet www.mobilbet.com

Alle disse operatørene har fått gode omtaler fra brukerne, de har en velkomstbonus ved registrering, har forskjellige spillalternativer for sport som fotball, tennis, basketball og 20+ andre idretter. Spill ansvarlig. 18+. Bonusvilkår og -betingelser gjelder, kun tilgjengelig for nye spillere.

Hva er dine kommentarer og spådommer for kampen mellom Slovan Bratislava vs Aris Limassol?

Publisert i Europaligaen Merket med: ,