Silkeborg vs Vejle

Silkeborg vs VejleSilkeborgVejle

⚽ 2023-08-04 – Superliga

 

Silkeborg vs Vejle kampsniktitt

Kampen mellom Silkeborg og Vejle spilles 2023-08-04. Denne Superliga-kampen starter 17:00 GMT. Hjemmelaget ledet av manager K. Nielsen har 2 seire på de siste 5 kamper, mens Vejle har 2 seier på de siste 5.

Når det gjelder tidligere H2H-data mellom Silkeborg og Vejle, har Silkeborg 2 seire hjemme mens Vejle har 0 seire borte.

Scoringer kan forventes fra et par spillere fra hvert lag, med et gjennomsnitt på mer enn 0,8 mål per kamp. Nedenfor følger en liste over spillere å være oppmerksomme på:

  • for Silkeborg: T. Adamsen(1 goals/match);
  • for Vejle: n/a

Silkeborg vs Vejle H2H-resultater

I tabellen nedenfor kan du se resultatene for de forrige 4 kampene mellom Silkeborg og Vejle:

Dato Resultat
2022-02-20 Silkeborg 3 – 0 Vejle
2021-09-26 Vejle 2 – 4 Silkeborg
2016-05-28 Silkeborg 5 – 0 Vejle
2015-11-28 Vejle 1 – 3 Silkeborg

Hvis du er interessert i mer H2H-data og ligastatistikk for hvert enkelt lag anbefaler vi at du besøker H2H-siden for Silkeborg – Vejle.

Silkeborg vs Vejle Fotballtips

Ved bruk av H2H-tabellen ovenfor og ved å sjekke formen for hvert enkelt lag de siste 5 kampene, kan vi beregne et sannsynlig sluttresultat for denne kampen.

Silkeborg vs Vejle Spilltips

Våre oddstips for Superliga-kampen Silkeborg - Vejle den 2023-08-04 er basert på den nyeste formkurven for hvert lag og H2H-data. Klikk på knappen Vis Spilltips for å vise oddstipsene våre.

Silkeborg vs Vejle Spilltips

Våre oddstips for Superliga-kampen Silkeborg - Vejle den 2023-08-04 er basert på den nyeste formkurven for hvert lag og H2H-data. Klikk på knappen Vis Spilltips for å vise oddstipsene våre.

Gjør din egen matchanalyse basert på tilgjengelig statistikk før du bestemmer deg for resultatet du vil satse på. Det er alltid best å sjekke dataene på egenhånd og ta informerte beslutninger, med statistikk levert av SoccerStats247.com.

Hvor bør du tippe på Silkeborg vs Vejle?

Hvis du leter etter et pålitelig nettsted å satse på en kamp mellom Silkeborg og Vejle, anbefaler vi at du sjekker følgende alternativer:

unibet www.unibet.com - -
comeon www.comeon.com mobilbet www.mobilbet.com

Alle disse operatørene har fått gode omtaler fra brukerne, de har en velkomstbonus ved registrering, har forskjellige spillalternativer for sport som fotball, tennis, basketball og 20+ andre idretter. Spill ansvarlig. 18+. Bonusvilkår og -betingelser gjelder, kun tilgjengelig for nye spillere.

Hva er dine kommentarer og spådommer for kampen mellom Silkeborg vs Vejle?

Publisert i Superliga Merket med: ,