Silkeborg vs Randers

Silkeborg vs RandersSilkeborgRanders

⚽ 2023-11-10 – Superliga

 

Silkeborg vs Randers kampsniktitt

Kampen mellom Silkeborg og Randers spilles 2023-11-10. Denne Superliga-kampen starter 18:00 GMT. Hjemmelaget ledet av manager K. Nielsen har 3 seire på de siste 5 kamper, mens Randers har 0 seier på de siste 5.

Når det gjelder tidligere H2H-data mellom Silkeborg og Randers, har Silkeborg 0 seire hjemme mens Randers har 0 seire borte.

Scoringer kan forventes fra et par spillere fra hvert lag, med et gjennomsnitt på mer enn 0,8 mål per kamp. Nedenfor følger en liste over spillere å være oppmerksomme på:

  • for Silkeborg: n/a
  • for Randers: n/a

Silkeborg vs Randers H2H-resultater

I tabellen nedenfor kan du se resultatene for de forrige 4 kampene mellom Silkeborg og Randers:

Dato Resultat
2023-10-01 Randers 1 – 0 Silkeborg
2022-11-09 Randers 1 – 3 Silkeborg
2022-10-17 Silkeborg 3 – 3 Randers
2022-09-18 Randers 3 – 2 Silkeborg

Hvis du er interessert i mer H2H-data og ligastatistikk for hvert enkelt lag anbefaler vi at du besøker H2H-siden for Silkeborg – Randers.

Silkeborg vs Randers Fotballtips

Ved bruk av H2H-tabellen ovenfor og ved å sjekke formen for hvert enkelt lag de siste 5 kampene, kan vi beregne et sannsynlig sluttresultat for denne kampen.

Silkeborg vs Randers Spilltips

Våre oddstips for Superliga-kampen Silkeborg - Randers den 2023-11-10 er basert på den nyeste formkurven for hvert lag og H2H-data. Klikk på knappen Vis Spilltips for å vise oddstipsene våre.

Silkeborg vs Randers Spilltips

Våre oddstips for Superliga-kampen Silkeborg - Randers den 2023-11-10 er basert på den nyeste formkurven for hvert lag og H2H-data. Klikk på knappen Vis Spilltips for å vise oddstipsene våre.

Gjør din egen matchanalyse basert på tilgjengelig statistikk før du bestemmer deg for resultatet du vil satse på. Det er alltid best å sjekke dataene på egenhånd og ta informerte beslutninger, med statistikk levert av SoccerStats247.com.

Hvor bør du tippe på Silkeborg vs Randers?

Hvis du leter etter et pålitelig nettsted å satse på en kamp mellom Silkeborg og Randers, anbefaler vi at du sjekker følgende alternativer:

Alle disse operatørene har fått gode omtaler fra brukerne, de har en velkomstbonus ved registrering, har forskjellige spillalternativer for sport som fotball, tennis, basketball og 20+ andre idretter. Spill ansvarlig. 18+. Bonusvilkår og -betingelser gjelder, kun tilgjengelig for nye spillere.

Hva er dine kommentarer og spådommer for kampen mellom Silkeborg vs Randers?

Publisert i Superliga Merket med: ,