Silkeborg vs Midtjylland

Silkeborg vs MidtjyllandSilkeborgMidtjylland

⚽ 2023-05-29 – Superliga

 

Silkeborg vs Midtjylland kampsniktitt

Kampen mellom Silkeborg og Midtjylland spilles 2023-05-29. Denne Superliga-kampen starter 12:00 GMT. Hjemmelaget ledet av manager K. Nielsen har 2 seire på de siste 5 kamper, mens Midtjylland har 4 seier på de siste 5.

Når det gjelder tidligere H2H-data mellom Silkeborg og Midtjylland, har Silkeborg 0 seire hjemme mens Midtjylland har 1 seire borte.

Scoringer kan forventes fra et par spillere fra hvert lag, med et gjennomsnitt på mer enn 0,8 mål per kamp. Nedenfor følger en liste over spillere å være oppmerksomme på:

  • for Silkeborg: n/a
  • for Midtjylland: n/a

Silkeborg vs Midtjylland H2H-resultater

I tabellen nedenfor kan du se resultatene for de forrige 4 kampene mellom Silkeborg og Midtjylland:

Dato Resultat
2023-05-01 Midtjylland 3 – 0 Silkeborg
2023-03-19 Silkeborg 3 – 3 Midtjylland
2022-07-22 Midtjylland 1 – 3 Silkeborg
2022-05-16 Silkeborg 1 – 4 Midtjylland

Hvis du er interessert i mer H2H-data og ligastatistikk for hvert enkelt lag anbefaler vi at du besøker H2H-siden for Silkeborg – Midtjylland.

Silkeborg vs Midtjylland Fotballtips

Ved bruk av H2H-tabellen ovenfor og ved å sjekke formen for hvert enkelt lag de siste 5 kampene, kan vi beregne et sannsynlig sluttresultat for denne kampen.

Silkeborg vs Midtjylland Spilltips

Våre oddstips for Superliga-kampen Silkeborg - Midtjylland den 2023-05-29 er basert på den nyeste formkurven for hvert lag og H2H-data. Klikk på knappen Vis Spilltips for å vise oddstipsene våre.

Silkeborg vs Midtjylland Spilltips

Våre oddstips for Superliga-kampen Silkeborg - Midtjylland den 2023-05-29 er basert på den nyeste formkurven for hvert lag og H2H-data. Klikk på knappen Vis Spilltips for å vise oddstipsene våre.

Gjør din egen matchanalyse basert på tilgjengelig statistikk før du bestemmer deg for resultatet du vil satse på. Det er alltid best å sjekke dataene på egenhånd og ta informerte beslutninger, med statistikk levert av SoccerStats247.com.

Hvor bør du tippe på Silkeborg vs Midtjylland?

Hvis du leter etter et pålitelig nettsted å satse på en kamp mellom Silkeborg og Midtjylland, anbefaler vi at du sjekker følgende alternativer:

unibet www.unibet.com bet365 www.bet365.com
comeon www.comeon.com mobilbet www.mobilbet.com

Alle disse operatørene har fått gode omtaler fra brukerne, de har en velkomstbonus ved registrering, har forskjellige spillalternativer for sport som fotball, tennis, basketball og 20+ andre idretter. Spill ansvarlig. 18+. Bonusvilkår og -betingelser gjelder, kun tilgjengelig for nye spillere.

Hva er dine kommentarer og spådommer for kampen mellom Silkeborg vs Midtjylland?

Publisert i Superliga Merket med: ,