Sheriff vs FCV Farul Constanţa

Sheriff vs FCV Farul ConstanţaSheriffFCV Farul Constanţa

⚽ 2023-07-18 – Meisterligaen

 

Sheriff vs FCV Farul Constanţa kampsniktitt

Kampen mellom Sheriff og FCV Farul Constanţa spilles 2023-07-18. Denne Meisterligaen-kampen starter 17:00 GMT. Hjemmelaget ledet av manager R. Bordin har 2 seire på de siste 5 kamper, mens FCV Farul Constanţa har 4 seier på de siste 5.

Når det gjelder tidligere H2H-data mellom Sheriff og FCV Farul Constanţa, har Sheriff 0 seire hjemme mens FCV Farul Constanţa har 0 seire borte.

Scoringer kan forventes fra et par spillere fra hvert lag, med et gjennomsnitt på mer enn 0,8 mål per kamp. Nedenfor følger en liste over spillere å være oppmerksomme på:

  • for Sheriff: n/a
  • for FCV Farul Constanţa: n/a

Sheriff vs FCV Farul Constanţa H2H-resultater

I tabellen nedenfor kan du se resultatene for de forrige 4 kampene mellom Sheriff og FCV Farul Constanţa:

Dato Resultat
2023-07-12 FCV Farul Constanţa 1 – 0 Sheriff
n/a n/a
n/a n/a
n/a n/a

Hvis du er interessert i mer H2H-data og ligastatistikk for hvert enkelt lag anbefaler vi at du besøker H2H-siden for Sheriff – FCV Farul Constanţa.

Sheriff vs FCV Farul Constanţa Fotballtips

Ved bruk av H2H-tabellen ovenfor og ved å sjekke formen for hvert enkelt lag de siste 5 kampene, kan vi beregne et sannsynlig sluttresultat for denne kampen.

Sheriff vs FCV Farul Constanţa Spilltips

Våre oddstips for Meisterligaen-kampen Sheriff - FCV Farul Constanţa den 2023-07-18 er basert på den nyeste formkurven for hvert lag og H2H-data. Klikk på knappen Vis Spilltips for å vise oddstipsene våre.

Sheriff vs FCV Farul Constanţa Spilltips

Våre oddstips for Meisterligaen-kampen Sheriff - FCV Farul Constanţa den 2023-07-18 er basert på den nyeste formkurven for hvert lag og H2H-data. Klikk på knappen Vis Spilltips for å vise oddstipsene våre.

Gjør din egen matchanalyse basert på tilgjengelig statistikk før du bestemmer deg for resultatet du vil satse på. Det er alltid best å sjekke dataene på egenhånd og ta informerte beslutninger, med statistikk levert av SoccerStats247.com.

Hvor bør du tippe på Sheriff vs FCV Farul Constanţa?

Hvis du leter etter et pålitelig nettsted å satse på en kamp mellom Sheriff og FCV Farul Constanţa, anbefaler vi at du sjekker følgende alternativer:

unibet www.unibet.com - -
comeon www.comeon.com mobilbet www.mobilbet.com

Alle disse operatørene har fått gode omtaler fra brukerne, de har en velkomstbonus ved registrering, har forskjellige spillalternativer for sport som fotball, tennis, basketball og 20+ andre idretter. Spill ansvarlig. 18+. Bonusvilkår og -betingelser gjelder, kun tilgjengelig for nye spillere.

Hva er dine kommentarer og spådommer for kampen mellom Sheriff vs FCV Farul Constanţa?

Publisert i Meisterligaen Merket med: ,