Sheffield United vs Wolverhampton Wanderers

Sheffield United vs Wolverhampton WanderersSheffield UnitedWolverhampton Wanderers

⚽ 2023-11-04 – Premier League

 

Sheffield United vs Wolverhampton Wanderers kampsniktitt

Kampen mellom Sheffield United og Wolverhampton Wanderers spilles 2023-11-04. Denne Premier League-kampen starter 15:00 GMT. Hjemmelaget ledet av manager P. Heckingbottom har 0 seire på de siste 5 kamper, mens Wolverhampton Wanderers har 2 seier på de siste 5.

Når det gjelder tidligere H2H-data mellom Sheffield United og Wolverhampton Wanderers, har Sheffield United 1 seire hjemme mens Wolverhampton Wanderers har 1 seire borte.

Scoringer kan forventes fra et par spillere fra hvert lag, med et gjennomsnitt på mer enn 0,8 mål per kamp. Nedenfor følger en liste over spillere å være oppmerksomme på:

  • for Sheffield United: n/a
  • for Wolverhampton Wanderers: n/a

Sheffield United vs Wolverhampton Wanderers H2H-resultater

I tabellen nedenfor kan du se resultatene for de forrige 4 kampene mellom Sheffield United og Wolverhampton Wanderers:

Dato Resultat
2022-01-09 Wolverhampton Wanderers 3 – 0 Sheffield United
2021-04-17 Wolverhampton Wanderers 1 – 0 Sheffield United
2020-09-14 Sheffield United 0 – 2 Wolverhampton Wanderers
2020-07-08 Sheffield United 1 – 0 Wolverhampton Wanderers

Hvis du er interessert i mer H2H-data og ligastatistikk for hvert enkelt lag anbefaler vi at du besøker H2H-siden for Sheffield United – Wolverhampton Wanderers.

Sheffield United vs Wolverhampton Wanderers Fotballtips

Ved bruk av H2H-tabellen ovenfor og ved å sjekke formen for hvert enkelt lag de siste 5 kampene, kan vi beregne et sannsynlig sluttresultat for denne kampen.

Sheffield United vs Wolverhampton Wanderers Spilltips

Våre oddstips for Premier League-kampen Sheffield United - Wolverhampton Wanderers den 2023-11-04 er basert på den nyeste formkurven for hvert lag og H2H-data. Klikk på knappen Vis Spilltips for å vise oddstipsene våre.

Sheffield United vs Wolverhampton Wanderers Spilltips

Våre oddstips for Premier League-kampen Sheffield United - Wolverhampton Wanderers den 2023-11-04 er basert på den nyeste formkurven for hvert lag og H2H-data. Klikk på knappen Vis Spilltips for å vise oddstipsene våre.

Gjør din egen matchanalyse basert på tilgjengelig statistikk før du bestemmer deg for resultatet du vil satse på. Det er alltid best å sjekke dataene på egenhånd og ta informerte beslutninger, med statistikk levert av SoccerStats247.com.

Hvor bør du tippe på Sheffield United vs Wolverhampton Wanderers?

Hvis du leter etter et pålitelig nettsted å satse på en kamp mellom Sheffield United og Wolverhampton Wanderers, anbefaler vi at du sjekker følgende alternativer:

Alle disse operatørene har fått gode omtaler fra brukerne, de har en velkomstbonus ved registrering, har forskjellige spillalternativer for sport som fotball, tennis, basketball og 20+ andre idretter. Spill ansvarlig. 18+. Bonusvilkår og -betingelser gjelder, kun tilgjengelig for nye spillere.

Hva er dine kommentarer og spådommer for kampen mellom Sheffield United vs Wolverhampton Wanderers?

Publisert i Premier League Merket med: ,