Sheffield United vs Manchester United

Sheffield United vs Manchester UnitedSheffield UnitedManchester United

⚽ 2023-10-21 – Premier League

 

Sheffield United vs Manchester United kampsniktitt

Kampen mellom Sheffield United og Manchester United spilles 2023-10-21. Denne Premier League-kampen starter 19:00 GMT. Hjemmelaget ledet av manager P. Heckingbottom har 0 seire på de siste 5 kamper, mens Manchester United har 3 seier på de siste 5.

Når det gjelder tidligere H2H-data mellom Sheffield United og Manchester United, har Sheffield United 0 seire hjemme mens Manchester United har 1 seire borte.

Scoringer kan forventes fra et par spillere fra hvert lag, med et gjennomsnitt på mer enn 0,8 mål per kamp. Nedenfor følger en liste over spillere å være oppmerksomme på:

  • for Sheffield United: n/a
  • for Manchester United: n/a

Sheffield United vs Manchester United H2H-resultater

I tabellen nedenfor kan du se resultatene for de forrige 4 kampene mellom Sheffield United og Manchester United:

Dato Resultat
2021-01-27 Manchester United 1 – 2 Sheffield United
2020-12-17 Sheffield United 2 – 3 Manchester United
2020-06-24 Manchester United 3 – 0 Sheffield United
2019-11-24 Sheffield United 3 – 3 Manchester United

Hvis du er interessert i mer H2H-data og ligastatistikk for hvert enkelt lag anbefaler vi at du besøker H2H-siden for Sheffield United – Manchester United.

Sheffield United vs Manchester United Fotballtips

Ved bruk av H2H-tabellen ovenfor og ved å sjekke formen for hvert enkelt lag de siste 5 kampene, kan vi beregne et sannsynlig sluttresultat for denne kampen.

Sheffield United vs Manchester United Spilltips

Våre oddstips for Premier League-kampen Sheffield United - Manchester United den 2023-10-21 er basert på den nyeste formkurven for hvert lag og H2H-data. Klikk på knappen Vis Spilltips for å vise oddstipsene våre.

Sheffield United vs Manchester United Spilltips

Våre oddstips for Premier League-kampen Sheffield United - Manchester United den 2023-10-21 er basert på den nyeste formkurven for hvert lag og H2H-data. Klikk på knappen Vis Spilltips for å vise oddstipsene våre.

Gjør din egen matchanalyse basert på tilgjengelig statistikk før du bestemmer deg for resultatet du vil satse på. Det er alltid best å sjekke dataene på egenhånd og ta informerte beslutninger, med statistikk levert av SoccerStats247.com.

Hvor bør du tippe på Sheffield United vs Manchester United?

Hvis du leter etter et pålitelig nettsted å satse på en kamp mellom Sheffield United og Manchester United, anbefaler vi at du sjekker følgende alternativer:

Alle disse operatørene har fått gode omtaler fra brukerne, de har en velkomstbonus ved registrering, har forskjellige spillalternativer for sport som fotball, tennis, basketball og 20+ andre idretter. Spill ansvarlig. 18+. Bonusvilkår og -betingelser gjelder, kun tilgjengelig for nye spillere.

Hva er dine kommentarer og spådommer for kampen mellom Sheffield United vs Manchester United?

Publisert i Premier League Merket med: ,