Shakhtar Donetsk vs Porto

Shakhtar Donetsk vs PortoShakhtar DonetskPorto

⚽ 2023-09-19 – Meisterligaen

 

Shakhtar Donetsk vs Porto kampsniktitt

Kampen mellom Shakhtar Donetsk og Porto spilles 2023-09-19. Denne Meisterligaen-kampen starter 19:00 GMT. Hjemmelaget ledet av manager P. van Leeuwen har 4 seire på de siste 5 kamper, mens Porto har 4 seier på de siste 5.

Når det gjelder tidligere H2H-data mellom Shakhtar Donetsk og Porto, har Shakhtar Donetsk 0 seire hjemme mens Porto har 0 seire borte.

Scoringer kan forventes fra et par spillere fra hvert lag, med et gjennomsnitt på mer enn 0,8 mål per kamp. Nedenfor følger en liste over spillere å være oppmerksomme på:

  • for Shakhtar Donetsk: n/a
  • for Porto: n/a

Shakhtar Donetsk vs Porto H2H-resultater

I tabellen nedenfor kan du se resultatene for de forrige 4 kampene mellom Shakhtar Donetsk og Porto:

Dato Resultat
2014-12-10 Porto 1 – 1 Shakhtar Donetsk
2014-09-30 Shakhtar Donetsk 2 – 2 Porto
n/a n/a
n/a n/a

Hvis du er interessert i mer H2H-data og ligastatistikk for hvert enkelt lag anbefaler vi at du besøker H2H-siden for Shakhtar Donetsk – Porto.

Shakhtar Donetsk vs Porto Fotballtips

Ved bruk av H2H-tabellen ovenfor og ved å sjekke formen for hvert enkelt lag de siste 5 kampene, kan vi beregne et sannsynlig sluttresultat for denne kampen.

Shakhtar Donetsk vs Porto Spilltips

Våre oddstips for Meisterligaen-kampen Shakhtar Donetsk - Porto den 2023-09-19 er basert på den nyeste formkurven for hvert lag og H2H-data. Klikk på knappen Vis Spilltips for å vise oddstipsene våre.

Shakhtar Donetsk vs Porto Spilltips

Våre oddstips for Meisterligaen-kampen Shakhtar Donetsk - Porto den 2023-09-19 er basert på den nyeste formkurven for hvert lag og H2H-data. Klikk på knappen Vis Spilltips for å vise oddstipsene våre.

Gjør din egen matchanalyse basert på tilgjengelig statistikk før du bestemmer deg for resultatet du vil satse på. Det er alltid best å sjekke dataene på egenhånd og ta informerte beslutninger, med statistikk levert av SoccerStats247.com.

Hvor bør du tippe på Shakhtar Donetsk vs Porto?

Hvis du leter etter et pålitelig nettsted å satse på en kamp mellom Shakhtar Donetsk og Porto, anbefaler vi at du sjekker følgende alternativer:

unibet www.unibet.com - -
comeon www.comeon.com mobilbet www.mobilbet.com

Alle disse operatørene har fått gode omtaler fra brukerne, de har en velkomstbonus ved registrering, har forskjellige spillalternativer for sport som fotball, tennis, basketball og 20+ andre idretter. Spill ansvarlig. 18+. Bonusvilkår og -betingelser gjelder, kun tilgjengelig for nye spillere.

Hva er dine kommentarer og spådommer for kampen mellom Shakhtar Donetsk vs Porto?

Publisert i Meisterligaen Merket med: ,