Sevilla vs Real Madrid

Sevilla vs Real MadridSevillaReal Madrid

⚽ 2023-10-21 – La Liga

 

Sevilla vs Real Madrid kampsniktitt

Kampen mellom Sevilla og Real Madrid spilles 2023-10-21. Denne La Liga-kampen starter 16:30 GMT. Hjemmelaget ledet av manager D. Alonso har 1 seire på de siste 5 kamper, mens Real Madrid har 4 seier på de siste 5.

Når det gjelder tidligere H2H-data mellom Sevilla og Real Madrid, har Sevilla 0 seire hjemme mens Real Madrid har 2 seire borte.

Scoringer kan forventes fra et par spillere fra hvert lag, med et gjennomsnitt på mer enn 0,8 mål per kamp. Nedenfor følger en liste over spillere å være oppmerksomme på:

  • for Sevilla: n/a
  • for Real Madrid: J. Bellingham(1 goals/match);

Sevilla vs Real Madrid H2H-resultater

I tabellen nedenfor kan du se resultatene for de forrige 4 kampene mellom Sevilla og Real Madrid:

Dato Resultat
2023-05-27 Sevilla 1 – 2 Real Madrid
2022-10-22 Real Madrid 3 – 1 Sevilla
2022-04-17 Sevilla 2 – 3 Real Madrid
2021-11-28 Real Madrid 2 – 1 Sevilla

Hvis du er interessert i mer H2H-data og ligastatistikk for hvert enkelt lag anbefaler vi at du besøker H2H-siden for Sevilla – Real Madrid.

Sevilla vs Real Madrid Fotballtips

Ved bruk av H2H-tabellen ovenfor og ved å sjekke formen for hvert enkelt lag de siste 5 kampene, kan vi beregne et sannsynlig sluttresultat for denne kampen.

Sevilla vs Real Madrid Spilltips

Våre oddstips for La Liga-kampen Sevilla - Real Madrid den 2023-10-21 er basert på den nyeste formkurven for hvert lag og H2H-data. Klikk på knappen Vis Spilltips for å vise oddstipsene våre.

Sevilla vs Real Madrid Spilltips

Våre oddstips for La Liga-kampen Sevilla - Real Madrid den 2023-10-21 er basert på den nyeste formkurven for hvert lag og H2H-data. Klikk på knappen Vis Spilltips for å vise oddstipsene våre.

Gjør din egen matchanalyse basert på tilgjengelig statistikk før du bestemmer deg for resultatet du vil satse på. Det er alltid best å sjekke dataene på egenhånd og ta informerte beslutninger, med statistikk levert av SoccerStats247.com.

Hvor bør du tippe på Sevilla vs Real Madrid?

Hvis du leter etter et pålitelig nettsted å satse på en kamp mellom Sevilla og Real Madrid, anbefaler vi at du sjekker følgende alternativer:

Alle disse operatørene har fått gode omtaler fra brukerne, de har en velkomstbonus ved registrering, har forskjellige spillalternativer for sport som fotball, tennis, basketball og 20+ andre idretter. Spill ansvarlig. 18+. Bonusvilkår og -betingelser gjelder, kun tilgjengelig for nye spillere.

Hva er dine kommentarer og spådommer for kampen mellom Sevilla vs Real Madrid?

Publisert i La Liga Merket med: ,