Sevilla vs Real Betis

Sevilla vs Real BetisSevillaReal Betis

⚽ 2023-11-12 – La Liga

 

Sevilla vs Real Betis kampsniktitt

Kampen mellom Sevilla og Real Betis spilles 2023-11-12. Denne La Liga-kampen starter 17:30 GMT. Hjemmelaget ledet av manager D. Alonso har 1 seire på de siste 5 kamper, mens Real Betis har 5 seier på de siste 5.

Når det gjelder tidligere H2H-data mellom Sevilla og Real Betis, har Sevilla 1 seire hjemme mens Real Betis har 0 seire borte.

Scoringer kan forventes fra et par spillere fra hvert lag, med et gjennomsnitt på mer enn 0,8 mål per kamp. Nedenfor følger en liste over spillere å være oppmerksomme på:

  • for Sevilla: n/a
  • for Real Betis: n/a

Sevilla vs Real Betis H2H-resultater

I tabellen nedenfor kan du se resultatene for de forrige 4 kampene mellom Sevilla og Real Betis:

Dato Resultat
2023-05-21 Sevilla 0 – 0 Real Betis
2022-11-06 Real Betis 1 – 1 Sevilla
2022-02-27 Sevilla 2 – 1 Real Betis
2022-01-16 Real Betis 2 – 1 Sevilla

Hvis du er interessert i mer H2H-data og ligastatistikk for hvert enkelt lag anbefaler vi at du besøker H2H-siden for Sevilla – Real Betis.

Sevilla vs Real Betis Fotballtips

Ved bruk av H2H-tabellen ovenfor og ved å sjekke formen for hvert enkelt lag de siste 5 kampene, kan vi beregne et sannsynlig sluttresultat for denne kampen.

Sevilla vs Real Betis Spilltips

Våre oddstips for La Liga-kampen Sevilla - Real Betis den 2023-11-12 er basert på den nyeste formkurven for hvert lag og H2H-data. Klikk på knappen Vis Spilltips for å vise oddstipsene våre.

Sevilla vs Real Betis Spilltips

Våre oddstips for La Liga-kampen Sevilla - Real Betis den 2023-11-12 er basert på den nyeste formkurven for hvert lag og H2H-data. Klikk på knappen Vis Spilltips for å vise oddstipsene våre.

Gjør din egen matchanalyse basert på tilgjengelig statistikk før du bestemmer deg for resultatet du vil satse på. Det er alltid best å sjekke dataene på egenhånd og ta informerte beslutninger, med statistikk levert av SoccerStats247.com.

Hvor bør du tippe på Sevilla vs Real Betis?

Hvis du leter etter et pålitelig nettsted å satse på en kamp mellom Sevilla og Real Betis, anbefaler vi at du sjekker følgende alternativer:

Alle disse operatørene har fått gode omtaler fra brukerne, de har en velkomstbonus ved registrering, har forskjellige spillalternativer for sport som fotball, tennis, basketball og 20+ andre idretter. Spill ansvarlig. 18+. Bonusvilkår og -betingelser gjelder, kun tilgjengelig for nye spillere.

Hva er dine kommentarer og spådommer for kampen mellom Sevilla vs Real Betis?

Publisert i La Liga Merket med: ,